May 24May 24 4 hours ago, Nikodije said:Negde mi iskočilo da Lalat preuzima Loznicu. S obzirom da je to novi ambiciozni sns projekat deluje logično da njega dovedu.Ali da Brnaba bude predsednik kluba. Razumljivost tih konferencija za stampu bi bila toliko spektakularna da bi Sampolion ustao iz groba da ih desifruje.
May 24May 24 Author tsc ako ne dobije imt pravac druga liga(verujem da će lučanci rešiti kruševac), kakav paradoks, tim sa najboljom infrastrukturom nije dovoljno kvalitetan za mulj super ligea imajući u vidu skorija dešavanja u mađarskoj teško da će se vratiti narednih godina
May 24May 24 Javor i IMT kojima ne treba, igraju pošteno, integritet srpskog fudbala na istorisjkom maksimumu Edited May 24May 24 by levi
May 24May 24 super ako ispadne RKG. grublju i prljaviju ekipu odavno nisam gledao Edited May 24May 24 by TS-CS
May 25May 25 Kakav je to 6d afterparty bio u Kragujevcu nakon utakmice? RKG opstao, mandrili napali svoje igrače, wtf?
May 25May 25 ove godine su se radnički izvukli ali i sledeće ispada 4 tima, eto velike šanse da ispadnu i odu gde po organizaciji i ulaganju i pripadaju....
May 25May 25 3 hours ago, MeanM@ said:Kakav je to 6d afterparty bio u Kragujevcu nakon utakmice? RKG opstao, mandrili napali svoje igrače, wtf? Naučnici sa tribine su mislili da su ispali iz lige
May 25May 25 Author 7 hours ago, MeanM@ said:Kakav je to 6d afterparty bio u Kragujevcu nakon utakmice? RKG opstao, mandrili napali svoje igrače, wtf?
May 25May 25 Author tsc je idealan primer za ilustraciju izreke sam pao, sam se ubiodefinitivno bi jedan od uslova za igranje u najvišem rangu trebalo da bude ispunjavanje infrastrukturnih uslova, al bi onda bila drama da se navuče 10 klubova pa čak i od ovih novih stadiona samo leskovac ima uefa licencu