Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

670323558_18346682803210523_622183066097

Prosecna poseta na utakmicama koje nisu igrali veciti

• Replies 9.6k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

• Author

ovi moji što prate prvu ligu kažu da će zemun odustati, a da se guraju loznica & mačva kao novi superligaši

covid19

Aj Macva, ali 4 kola do kraja, Zemun ima 13 bodova vise od Loznice. Kako da ih stignu???

• Author
2 minutes ago, werbatim said:

Aj Macva, ali 4 kola do kraja, Zemun ima 13 bodova vise od Loznice. Kako da ih stignu???

navodno će zemun odustati od ulaska u superligu jer ne ispunjava uslove za najviši rang

Pa kums kaže da će odustati, znači na papiru uđu a onda kažu da nemaju uslove. Viđeno već mnogo puta. U praksi to znači da će prodati mesto.

Očekivala se Loznica posle onih najava od letos, ali su imali loš prvi deo. Čudno mi za Zemun...

"Kompletna uprava Vojvodine izostala je sa derbija protiv Crvene zvezde, a prema saznanjima Sport kluba razlog nepojavljivanja Dragoljuba Zbiljića i saradnika je u odluci rukovodstva šampiona da ne izda ulaznicu za svečanu ložu jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatom pod nadimkom Baka Prase".

Eto jedna Terzina odluka koju podržavam

• Author

a što da baka prase ne može da uđe?!

on, bp, više govori o onima što ga vodaju ko mečku

ovako je tvorza samo pokazao da je sujetno govedo, pošto je ovaj premeravao patku sa njim glede lajkova na instagramu

cirkus

Zato što je taj lik dno dna i nije mu mesto u loži. Ne kažem da u Zvezdinoj loži sede sve sami akademici, ali ne moraš baš svakog idiota da primiš u ložu. Velika je sramota za Vojvodinu što su tog lika angažovali za ne znam šta, medijsku promociju valjda.

Velika je sramota pre svega sto se ova liga jos uvek igra, realno. Prekinuti sto pre, nikad nije kasno. Mislim ne mrzim nikog, samo smatram da je besmisleno totalno sve ovo. Nismo mi za ovaj sport.

"Slučaj Baka prase", a stavili Zbiljićevu praseću glavudžu

20260419_161433.jpg

Baka Prase je za Terzićeve maloumne sinove akademik.

• Author

krcun je bio liberalni demokrata za ove satrape

On 18. 4. 2026. at 21:00, kud u maglu Simoviću said:

navodno će zemun odustati od ulaska u superligu jer ne ispunjava uslove za najviši rang

On 18. 4. 2026. at 21:00, Nikodije said:

Pa kums kaže da će odustati, znači na papiru uđu a onda kažu da nemaju uslove. Viđeno već mnogo puta. U praksi to znači da će prodati mesto.

Moram da se jos jednom vratim na ovo, nesto me muci rolleyes

Zar ne vazi da kada klub odustane od promocije u visi rang, da se prebacuje u jedan/dva rang/a nize (ili cak u najnizi, kao da sam to negde cuo)? Ako vazi, sto bi Zemun to sebi radio posle godina i godina mucenja da dodju na neki "prihvatljiv" nivo?

Znam da su propisi tu da se ne bi primenjivali, ali ipak...

Edited by werbatim