April 18Apr 18 Author ovi moji što prate prvu ligu kažu da će zemun odustati, a da se guraju loznica & mačva kao novi superligaši
April 18Apr 18 Aj Macva, ali 4 kola do kraja, Zemun ima 13 bodova vise od Loznice. Kako da ih stignu???
April 18Apr 18 Author 2 minutes ago, werbatim said:Aj Macva, ali 4 kola do kraja, Zemun ima 13 bodova vise od Loznice. Kako da ih stignu???navodno će zemun odustati od ulaska u superligu jer ne ispunjava uslove za najviši rang
April 18Apr 18 Pa kums kaže da će odustati, znači na papiru uđu a onda kažu da nemaju uslove. Viđeno već mnogo puta. U praksi to znači da će prodati mesto.
April 19Apr 19 Očekivala se Loznica posle onih najava od letos, ali su imali loš prvi deo. Čudno mi za Zemun...
April 19Apr 19 "Kompletna uprava Vojvodine izostala je sa derbija protiv Crvene zvezde, a prema saznanjima Sport kluba razlog nepojavljivanja Dragoljuba Zbiljića i saradnika je u odluci rukovodstva šampiona da ne izda ulaznicu za svečanu ložu jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatom pod nadimkom Baka Prase".
April 19Apr 19 Author a što da baka prase ne može da uđe?!on, bp, više govori o onima što ga vodaju ko mečkuovako je tvorza samo pokazao da je sujetno govedo, pošto je ovaj premeravao patku sa njim glede lajkova na instagramucirkus
April 19Apr 19 Zato što je taj lik dno dna i nije mu mesto u loži. Ne kažem da u Zvezdinoj loži sede sve sami akademici, ali ne moraš baš svakog idiota da primiš u ložu. Velika je sramota za Vojvodinu što su tog lika angažovali za ne znam šta, medijsku promociju valjda.
April 19Apr 19 Velika je sramota pre svega sto se ova liga jos uvek igra, realno. Prekinuti sto pre, nikad nije kasno. Mislim ne mrzim nikog, samo smatram da je besmisleno totalno sve ovo. Nismo mi za ovaj sport.
April 21Apr 21 On 18. 4. 2026. at 21:00, kud u maglu Simoviću said:navodno će zemun odustati od ulaska u superligu jer ne ispunjava uslove za najviši rangOn 18. 4. 2026. at 21:00, Nikodije said:Pa kums kaže da će odustati, znači na papiru uđu a onda kažu da nemaju uslove. Viđeno već mnogo puta. U praksi to znači da će prodati mesto.Moram da se jos jednom vratim na ovo, nesto me muci Zar ne vazi da kada klub odustane od promocije u visi rang, da se prebacuje u jedan/dva rang/a nize (ili cak u najnizi, kao da sam to negde cuo)? Ako vazi, sto bi Zemun to sebi radio posle godina i godina mucenja da dodju na neki "prihvatljiv" nivo?Znam da su propisi tu da se ne bi primenjivali, ali ipak... Edited April 21Apr 21 by werbatim