April 21Apr 21 Author pa da ali ako ne ispunjava infrastrukturne uslove, administrativne i finansijske ne može biti licenciran za super ligupostoji i neka najava da će biti pooštreni infrastrukturni uslovi po kojima klubovi neće moći da igraju na tuđim stadionima utakmice u kojima su domaćini
April 21Apr 21 a dok se to ne sprovede, šta im fali da putuju u zaječar kao domaćini, vaistinu ako odustanu treba ih vratiti u beton ligu, ipak prva liga ima status profesionalne i bio bi skandal da odustanu u korist loznice ili bilo koga drugog....
April 21Apr 21 mislim i da vlast hoće da spreči beogradizaciju lige, podigoše tolike stadione, a preti da pola Superlige bude iz Bg, pa verujem da ne žele Zemun i Voždovac u eliti.
April 25Apr 25 On 22. 4. 2026. at 0:19, Nikodije said:mislim i da vlast hoće da spreči beogradizaciju lige, podigoše tolike stadione, a preti da pola Superlige bude iz Bg, pa verujem da ne žele Zemun i Voždovac u eliti.džaba stadioni. neka normalna vlast treba da spreči beogradizaciju cele Srbije. jutors sam se nešto muvao po gradu sa suprugom i ćerkom, kad smo se vraćali upali smo u takvu saobraćajnu gužvu da to nije normalno. subota, oko 12, pola 1. a u pičku materinu, sve živo i neživo se doseljava u beograd, za koju deceniju cela liga će i morati da bude iz beograda pošto van bgd neće živeti niko ili će biti pustahije, sa po par hiljada stanovnika na svakih 100 kilometarabukvalno zakon o depupulaciji beograda i mere/stimulacije da ljudi mogu da žive i van beograda. ovo više nije normalno. ne može čovek da se mrdne a da ne uleti u mravinjak, gubi vreme. i ono što je bilo lepo više nije lepo. zapravo ništa nije lepo kad se po tome razmili milon ljudi Edited April 25Apr 25 by Ted
April 25Apr 25 Jbg i ja da sam rođen u nekom Užicu ili Zaječaru takođe bih prvim busom došao u Bg, tako da ne mogu da krivim ljude koji mi ovde prave gužvu a došli su iz pasivnih krajeva. Bojim se da je okg zamislila da se Bg i NS spoje u jedan megagrad a da sve okolo budu rudnici. Valjda ćemo ih zaustaviti dok još ima nade za spas.To se odražava i na fudbal jer su pare u Beogradu, svi ovi klubovi po provinciji opstaju na ovom nivou jer ih država finansira.
April 25Apr 25 ne krivim ja ljude, daleko bilo. jasno mi je zašto gužva postoji. a još od 2000. smo slušali kako je jedan od ciljeva ravnomeran regionalan razvoj i mogućnost da se pristojno živi, radi i zaradi i van metorpole. i to je sasvim ok, i obe ruke dižem za to. Srbija nije Beograd i ne treba da bude. a mi idemo ka tome da će nam u dogledoj budućnosti lokalni bgd izbori biti ujedno i parlamentarni, pošto će svi da glasaju ovdeiskreno, tuga me uhvati kada šetam svojim krajem, a šetam dosta i često, kada vidim na šta to liči, a znam kako je bilo kad sam bio klinac. auto na auto, nigde ne može da se prođe, banka, kladionica, kafić, pice i burgeri, gomila ljudi tumara iz polumraka, cene ludačke, gužve još gore. na Adu kad odem sa klinicima ili društvom, pa mislim da bi me nešto malo skuplje izašlo da smo u Davosu ili St. Moricušto se fudbala tiče, mislim da prave fudbalske atmosfere u bgd može da bude samo na utakmicama večitih. sve ostalo je uglavnom pusto. ko navija za Čukarički? dal takav čovek postoji? ali zato može da bude fudbalske atmosfere po lokalu, gde bi ljudi rado dolazili da gledaju i navijaju za svoj lokalni klub, da ne pričam kada bi i kvalitet bio na malo većem nivou Edited April 25Apr 25 by Ted
May 2May 2 A ima još da se igraSportklubVerovali ili ne: U Super i Prvoj ligi Srbije radilo 86 tr...Podatak za rubriku „verovali ili ne“: ekipe Super i Prve lige u aktuelnoj sezoni vodilo je 86 trenera. Praktično: 79 šefova stručnog štaba i sedmorica sa statusom vršilac dužnosti.
May 2May 2 ništa čudno kada se zna da ove sezone ispada 4 tima iz sl i čak 6 timova iz pls, jbg pritisak je ogroman u želji za opstankom, isto će biti i naredne sezone kada opet ispada 4+6 ekipa, klubovi će opet povlačiti očajničke poteze u nadi da će ih to spasiti ispadanja, jer je posle jako teško vratiti se, posebno iz srpske lige gde samo šampion ide u prvu ligu
May 2May 2 Šta uče ove bekove u fudbalskoj školi?U derbiju onaj namestio Avdiću zicer, sad igrač Novog Pazara namešta Ugrešiću lakši šut od penala.Momci, lopta se izbacuje na stranu, ne u sredinu.
May 3May 3 Author ako kao drugoplasirani iz prve lige treba da uđu mačva/voždovac onda je bolje da ostane neko iz super ligeili da se fakultativno takmiči paraolimpijska reprezentacija u futsalu kao 14. timovo je jezivo Edited May 3May 3 by kud u maglu Simoviću
May 3May 3 Ko uđe valjda će se pojačati, neće igrati SL u ovom sastavu. Lepo je videti ovako pun stadion, ali morali bi da stave novu travu i pojačaju reflektore, ovo se jedva vidi.