February 16Feb 16 Evo 2026, našim klubovima je i dalje problem da odštampaju prezime igrača na leđima. Jednima piše FK IMT, drugima Ivanjica, smejurija.Po glasu bih rekao da Joksa komentariše utakmicu. Nisam znao da je prešao međ komentatore.
February 16Feb 16 Lučani, Javor, Spartak i Napredak na poslednja 4 mesta, čini mi se izvesno da će tako i ostati
February 16Feb 16 Tako uvek bude kad se kreše liga, pola iz Beograda. Mada je realno da sledeće sezone ispadnu Voždovac i Zemun, ući će verovatno Loznica i Dubočica, pa će beogradskih biti 5 od 12.
February 16Feb 16 1 minute ago, W.F.C. said:Lucane bas dugo nije ispao, nesto ne verujem da ce i sad.Da, ali pre vidim njih da ispadaju nego IMT ili Niš koji je krenuo u seriju pobeda. Opstaće i TSC.
February 16Feb 16 Author nišlije navodno zatvorile naredne tri od četiri utakmice(javor, surdulicu i spartak)biće krvi u borbi za opstanak, moj tip:napredak i spartak su sigurica, za preostala dva mesta klaće se radnički niš, lučani, imt i javirsledeće nedelje radnički imt će mnogo toga odlučiti
February 16Feb 16 4 hours ago, Nikodije said:Evo 2026, našim klubovima je i dalje problem da odštampaju prezime igrača na leđima. Jednima piše FK IMT, drugima Ivanjica, smejurija.Po glasu bih rekao da Joksa komentariše utakmicu. Nisam znao da je prešao međ komentatore.Joksa komentarise na Areni pa bogami vec jedno dve godine, samo sto je od skoro poceo domacu ligu. Uglavnom radi Spance.Napredak i Spartak su gotovi, ja mislim da Javor ide pod led, jer je nekako njih najlakse oboriti u vanfudbalskom smislu. Za ovo cetvrto mesto bice ozbiljno klanje i bas ne mogu da procenim. Nis me je totalno iznenadio u ova tri kola, mada to moze za cas da se okrene. Edited February 16Feb 16 by Cheyenne
February 20Feb 20 Fudbalska Srbija je na ovo čekala decenijamaKreće prva akademija za sportske radnike u organizaciji Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije
February 20Feb 20 6 hours ago, W.F.C. said:Fudbalska Srbija je na ovo čekala decenijamaKreće prva akademija za sportske radnike u organizaciji Fudbalskog saveza Regiona zapadne SrbijeBata Đora dekan
February 21Feb 21 https://x.com/i/status/2025184783144304810Lalatovic Edited February 21Feb 21 by Milosh76
February 21Feb 21 Vulic jebe mater celoj Surdulici, od tetkice do gradonacelnika, pokro ih sudacKakav sunovrat, nema jos ni 30 a uspece da ispadne i u srpsku Seriju B
February 21Feb 21 Efekat Lalatovic u prvih par utakmica ekipe koju preuzme postaje nesto sto necemo moci da sporimo.