December 18, 2025Dec 18 32 minutes ago, ZokiAsov said:Gotov je ovaj zabarSpremio mu je Kostadin ubistvo
December 18, 2025Dec 18 Nakon intervencije u Fifi da se Partizanu zabrane transferi teramo zabara otkud je izgamizao. Ozbiljan klub. Jos samo da nas Vucic tradicionalno ne izbusi za ovo prvo i bicemo spremni za prolece.
December 18, 2025Dec 18 Sportklub ( posebno fudbalske teme) je vec odavno smece u rangu Informera/Kurira.
December 20, 2025Dec 20 Niš - Pančevo 45 minuta apsolutno ničega, nema šuta, nema 1 dobre akcije, 0. To treba umeti.
December 20, 2025Dec 20 Pančevac na početku drugog poluvremena dobija besmisleni crveni karton na sredini terena, odmah zatim očekivanih 1:0 za Nišlije, te sam prebacio na Javor - Vojvodina
December 20, 2025Dec 20 Niko nikad:17 minutes ago, Nikodije said:Pančevac na početku drugog poluvremena dobija besmisleni crveni karton na sredini terena, odmah zatim očekivanih 1:0 za Nišlije, te sam prebacio na Javor - Vojvodina
December 20, 2025Dec 20 10-1 suteviKazem ja kad se ne guraju da je ovo realan odnos kvaliteta. Najgori tim komsija u ovom milenijumu, ali je nekome u drzavi u interesu da liga bude neizvjesna...