December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, napadaj said:Ciganska poslaVerovatno su i na trulom zapadu cigani jer naplacuju ulaz deci od 5+ godina.11 minutes ago, Nikodije said:Bogme, izgiboše traktoristi muški za ove bodove, nema šta Bice da je dr.Terzic obecao dobre premije
December 20, 2025Dec 20 da se diktator malo bolje oseca danasjbg,komsije zatvorile 80% tekmi,al nije dovoljno
December 20, 2025Dec 20 Author 4 minutes ago, John Dies at the End said:Verovatno su i na trulom zapadu cigani jer naplacuju ulaz deci od 5+ godinajel to pričamo o klubu koji u proseku na utakmicama kad je domaćin(mimo fkcz i fkp) prodaje 0 karatapa šokovi
December 20, 2025Dec 20 4 hours ago, Nikodije said:Bogme, izgiboše traktoristi muški za ove bodove, nema štaA sto da ne izginu? Hocete li se konacno odluciti da li hocete da klubovi igraju za bodove ili hocete namesteno prvenstvo? Kukate stalno da nam je liga kurac jer se pustaju utakmice a onda kad neko igra punom snagom kuknjava sto se trude. Edited December 20, 2025Dec 20 by harper lee
December 20, 2025Dec 20 5 minutes ago, harper lee said:A sto da ne izginu? Hocete li se konacno odluciti da li hocete da klubovi igraju za bodove ili hocete namesteno prvenstvo? Kukate stalno da nam je liga kurac jer se pustaju utakmice a onda kad neko igra punom snagom kuknjava sto se trude.Samo sam konstatovao ono što sam video, nisam ništa insinuirao. Igrali su muški i bili bolji. Pobednički gol je dalo dete od 17 godina, lepa priča.
December 22, 2025Dec 22 Author problem kod traktorista je sto kod radeta igraju za otpis kamate, pa kad im se pojavi neko sa ekstra premijama tad lete po terenu tzv rastrčavanjesamo su u hendikepu što se to dešava dva puta godišnje
December 26, 2025Dec 26 On 12/20/2025 at 7:59 PM, Nikodije said:Bogme, izgiboše traktoristi muški za ove bodove, nema štaEh jos kad bi se Romanticari trudili na porodicnom okupljanju.
December 27, 2025Dec 27 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Citao pre 10 dana kako Kamerun ima dva selektora, jednog koji ih je vodio do sada i koji je objavio spisak bez nekolicine fudbalera, a onda je Eto ljut postavio drugog koji je izbacio spisak sa nekoliko promena. Prvi selektor rekao "da nece moci tako", a Eto i novi rekli da "hoce". Ne znam epilog ko ih je odveo na prvenstvo i sa kojim igracima.