Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author

bitan je znak pažnje

setio se

• Replies 9.6k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

4 hours ago, Jesper23 said:

Hvala mu, poklon je lijep, ali trenutno nam ne treba. Imamo i viška, bodova i kvaliteta.

A i puni smo vec poklona od Mijatovica i Tanjge, ne znamo gde cemo ih vise.

On 15. 2. 2026. at 11:08, sasha said:

E sećam se te utakmice, mislim da je bilo neko vanredno kolo, valjda sreda, slušao na radiju prenos kad sam došao iz škole.

Nije bilo zbog nameštanja nego da bi se igrao napadački fudbal😀

Јесте среда била, враћао сам се из школе поред стадиона и био у фазону, откуд да ово још траје...

Vidi se koji je tim gledaniji i traženiji u lizi jovo

Ciganska posla

Ja bih da sam na mestu klubova Superlige trazio ne 3 vec 30 hiljada dinara za gostovanje Partizana. Sad kad vise nema putujucih cirkusa na sta covek da da pare ako nece na taj jedan koji nam je jos preostao.covid19

• Author

kakvu si sad nebulozu uspeo da napišeš mislim da ni sam nisi svestan, a sve da opravdaš ekonomski rezon fočanskih belgrade boys-a

jesu bili firmasi na treningu Vose?

da im vukan savicevic obrazlozi zgoditak u proslom kolu

Jakša preuzima Čuku, brđani plaćaju obeštećenje Radniku. Ne znam da li se nekada u okvirima naše lige plaćalo obeštećenje za trenera, ali rekao bih dobar potez Čuke.

Radnik - Javor nema 50 ljudi na tribinama. Radnik nikad bolji, bore se za plej of, lepo vreme idealno za fudbal, ali ljude ne zanima. Šta li to drugo bolje ima da se radi u Surdulici subotom u 13h baš me zanima.

kaže Zbiljić da od 2035. godine neće u evro takmičenjima moći da učestvuje ni jedan klub koji neposredno ili posredno finansira država. onda dalje predlaže da njih nekoliko kupe Vošu i naprave Man. Siti od nje.......al ajd, nebitno sad to

ako je tako, do 2035. moraće da se sprovede neka vrsta privatizacije, pošto se večiti od osnivanja finansiraju neposredno ili posredno sa državne česme, a tu se nije mnogo toga promenilo ni nestankom cele jedne države i ekonomskog sistema na kome je taj model počivao

Kao da država neće moći tim privatnicima da daje lovu ispod stola. I sada daje na razne kreativne načine da ne izgleda da daje.

pa to ulazi u posredno finansiranje.......mislim ako se to bude proveravalo od strane UEFA, nisu oni baš sisali vesla pa da će tek tako da prođe