March 6Mar 6 4 hours ago, Jesper23 said:Hvala mu, poklon je lijep, ali trenutno nam ne treba. Imamo i viška, bodova i kvaliteta.A i puni smo vec poklona od Mijatovica i Tanjge, ne znamo gde cemo ih vise.
March 6Mar 6 On 15. 2. 2026. at 11:08, sasha said:E sećam se te utakmice, mislim da je bilo neko vanredno kolo, valjda sreda, slušao na radiju prenos kad sam došao iz škole.Nije bilo zbog nameštanja nego da bi se igrao napadački fudbal😀Јесте среда била, враћао сам се из школе поред стадиона и био у фазону, откуд да ово још траје...
March 9Mar 9 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/imt-prodaje-ulaznice-za-zvezdu-za-crnobele-3000-za-crvenobele-500-dinara/538152
March 9Mar 9 Author 42 minutes ago, johan nagel said:https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/imt-prodaje-ulaznice-za-zvezdu-za-crnobele-3000-za-crvenobele-500-dinara/538152daj sledeće godine i grafičar i ušće
March 9Mar 9 Ja bih da sam na mestu klubova Superlige trazio ne 3 vec 30 hiljada dinara za gostovanje Partizana. Sad kad vise nema putujucih cirkusa na sta covek da da pare ako nece na taj jedan koji nam je jos preostao.
March 9Mar 9 Author kakvu si sad nebulozu uspeo da napišeš mislim da ni sam nisi svestan, a sve da opravdaš ekonomski rezon fočanskih belgrade boys-a
March 11Mar 11 jesu bili firmasi na treningu Vose?da im vukan savicevic obrazlozi zgoditak u proslom kolu
March 14Mar 14 Jakša preuzima Čuku, brđani plaćaju obeštećenje Radniku. Ne znam da li se nekada u okvirima naše lige plaćalo obeštećenje za trenera, ali rekao bih dobar potez Čuke.
March 14Mar 14 Radnik - Javor nema 50 ljudi na tribinama. Radnik nikad bolji, bore se za plej of, lepo vreme idealno za fudbal, ali ljude ne zanima. Šta li to drugo bolje ima da se radi u Surdulici subotom u 13h baš me zanima.
March 14Mar 14 kaže Zbiljić da od 2035. godine neće u evro takmičenjima moći da učestvuje ni jedan klub koji neposredno ili posredno finansira država. onda dalje predlaže da njih nekoliko kupe Vošu i naprave Man. Siti od nje.......al ajd, nebitno sad toako je tako, do 2035. moraće da se sprovede neka vrsta privatizacije, pošto se večiti od osnivanja finansiraju neposredno ili posredno sa državne česme, a tu se nije mnogo toga promenilo ni nestankom cele jedne države i ekonomskog sistema na kome je taj model počivao
March 14Mar 14 Kao da država™ neće moći tim privatnicima™ da daje lovu ispod stola. I sada daje na razne kreativne načine da ne izgleda da daje.
March 14Mar 14 pa to ulazi u posredno finansiranje.......mislim ako se to bude proveravalo od strane UEFA, nisu oni baš sisali vesla pa da će tek tako da prođe