January 8Jan 8 SportklubNa Tajlandu se zahvalili Srbinu, on odgovorio: Pop...te m...Šampion Tajlanda Burirama je zahvalio bivšem igraču Partizana Nemanji Nikoliću (33), a on je u komentarima odgovorio uvredljivom porukom: „Popuš... mi k..ac“.
January 8Jan 8 "Ta psovka može da ima mnogo značenja, a ovaj put očigledno nije izraz zahvalnosti i poštovanja."Kakvi maloumnici pišu tekstove za ove portale
February 6Feb 6 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/fea-dudic-razocaran-jedan-klub-je-privilegovan-mislio-sam-da-sam-to-ostavio-u-srbiji-i-bih/535511Ah, kakvo iznenadjenje. Sarajevski Don Kihot s izgledom Sanca Panse i u Sloveniji razocaran i uvredjen. Nigde na svetu nema toliko umisljenih ljudi koliko ih ima u ex-Yu.
February 6Feb 6 Od klubova koji ove sezone učestvuju u Superligi, Lalatović nije trenirao Železničar, Radnik, OFK Beograd, TSC, Javor, IMT i, naravno, Partizan. Edited February 6Feb 6 by Milosh76
February 7Feb 7 Interesovanje je potvrdio Lalatović, ali istakao da konačni dogovor nije postignut.“U petak su me kontaktirali čelnici Novog Pazara i postigli smo neki načelni dogovor. Mogu da kažem da je 70 odsto posla završeno, ali nisam kazao konačno – da. Posle utakmice sa Zvezdom ćemo sesti i porazgovarati o još nekim detaljima. Ako sve bude u redu – u ponedeljak ću potpisati ugovor. Navikao sam da nikada nije lako, a svi znaju da se ne plašim izazova”, rekao je Lalatović.
February 8Feb 8 13 hours ago, Nikodije said:Jbt ovaj Novi Pazar je 4. tim lige Izvinte, jedno Pancevo. Odakle se oni probili? Lokalni caciji ulozili kintu?Ja nikako da prezalim sto Radnicki iz Nisa ceo moj zivot ne moze da se ustali ko normalni prvoligas. Kako toliki grad ne moze da podrzi jaci klub?
February 8Feb 8 zeleznicar pancevo je bio belivukovo cedo, znace neko drugi ko sad gazduje tamopa jeste radnicki nis vec 10-15 godina standardan u superligi
February 8Feb 8 7 hours ago, Shan Jan said:Izvinte, jedno Pancevo. Odakle se oni probili? Lokalni caciji ulozili kintu?Ja nikako da prezalim sto Radnicki iz Nisa ceo moj zivot ne moze da se ustali ko normalni prvoligas. Kako toliki grad ne moze da podrzi jaci klub?Sto je poznatiji klub i veci grad to ima vise lesinara oko kluba, raznih interesnih grupa koje podmecu jedni drugima, zbog toga ispasta klub. I ova relativna stabilnost Radnickog ili Vojvodine u poslednje vreme je posledica toga sto oba kluba imaju neprikosnovenog gazdu kojima opozicija za sada moze samo da pljune pod prozor.
February 8Feb 8 Author 6 hours ago, pbg12345 said:zeleznicar pancevo je bio belivukovo cedo, znace neko drugi ko sad gazduje tamopa jeste radnicki nis vec 10-15 godina standardan u superligipančevo je sad malović & coako se nešto u međuvremenu nije promenilo