Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Replies 9.6k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Ko ne gleda drugo poluvreme Čuka - Voša mnogo propušta. 4 gola, moglo da bude još nekoliko, posebno spektakularan gol dao Crni Vidosavljević. + najčudniji autogol Voše ikad.

Edited by Nikodije

3:2 za Vošu, gubili 0:2

Kakvi su vizionari bili ovi iz FSJ-a krajem osamdesetih kad nas Japanci sad kopiraju.

Sad vidim na flashscore da Japanci ove godine u prvenstvu pucaju penale ako je nerešeno na kraju i pobednik uzima 2 boda a poraženi na penale 1 bod.

Malo stariji ljubitelji fudbala se sećaju kod nas da je bilo u SFRJ dve ili tri godine, samo tada je bilo 1 bod za pobedu na penale i nula za poraz pošto tada nije bilo 3 boda za pobedu. Koji je to cirkus bio.

Ali naše prvenstvo je tada bill stvarno jako i zanimljivo.

Edited by sasha

• Author

tad još nismo otkrili 2 za 2(sadašnja 3 za 3)

ti penali su bili zbog nameštanja

sećam se na partizan čelik bilo je nešto tipa 15 serija

trajalo skoro kao poluvreme

E sećam se te utakmice, mislim da je bilo neko vanredno kolo, valjda sreda, slušao na radiju prenos kad sam došao iz škole.

Nije bilo zbog nameštanja nego da bi se igrao napadački fudbal😀

Ameri su neko vreme imali jos ludju stvar....izvodjac krece sa centra i igra 1 na 1 sa golmanom, moze da dribla, moze da sutne iz blizine, moze i iz daljine, pa ko sta voli.

Meni krivo za nereseno pa poraz na penale sa Dinamom 1990. Nas 20000 a njih 10 vojnika na severu. Kujtim Salja i Josip Kuze.

Ал кад је кренуо да се прекрсти брат па одустао хаха

On 15. 2. 2026. at 7:19, sasha said:

Kakvi su vizionari bili ovi iz FSJ-a krajem osamdesetih kad nas Japanci sad kopiraju.

Sad vidim na flashscore da Japanci ove godine u prvenstvu pucaju penale ako je nerešeno na kraju i pobednik uzima 2 boda a poraženi na penale 1 bod.

Malo stariji ljubitelji fudbala se sećaju kod nas da je bilo u SFRJ dve ili tri godine, samo tada je bilo 1 bod za pobedu na penale i nula za poraz pošto tada nije bilo 3 boda za pobedu. Koji je to cirkus bio.

Ali naše prvenstvo je tada bill stvarno jako i zanimljivo.

To je uvedeno kod Madjara 1988/89, sistem 3 2 1 0, iste sezone kad i kod nas, sistem 2 1 0 0. Samo sto je kod njih trajalo 1 sezonu, a kod nas 4.

Ček, 4 sezone je u našem prvenstvu trajalo to pravilo da se šutiraju penali ako se utakmica završi nerešeno?

Ne znam zašto, bio sam ubeđen da je taj eksperiment trajao samo jednu sezonu.

Ja mislim tri sezone, 88 - 91.

Ipak 4, bili su penali i u sezoni 91/92