February 12Feb 12 Evo malo duzi i blizi snimak https://x.com/hogarbasstrasni/status/2021530932675809452
February 14Feb 14 Ko ne gleda drugo poluvreme Čuka - Voša mnogo propušta. 4 gola, moglo da bude još nekoliko, posebno spektakularan gol dao Crni Vidosavljević. + najčudniji autogol Voše ikad. Edited February 14Feb 14 by Nikodije
February 15Feb 15 Kakvi su vizionari bili ovi iz FSJ-a krajem osamdesetih kad nas Japanci sad kopiraju.Sad vidim na flashscore da Japanci ove godine u prvenstvu pucaju penale ako je nerešeno na kraju i pobednik uzima 2 boda a poraženi na penale 1 bod.Malo stariji ljubitelji fudbala se sećaju kod nas da je bilo u SFRJ dve ili tri godine, samo tada je bilo 1 bod za pobedu na penale i nula za poraz pošto tada nije bilo 3 boda za pobedu. Koji je to cirkus bio.Ali naše prvenstvo je tada bill stvarno jako i zanimljivo. Edited February 15Feb 15 by sasha
February 15Feb 15 Author tad još nismo otkrili 2 za 2(sadašnja 3 za 3)ti penali su bili zbog nameštanjasećam se na partizan čelik bilo je nešto tipa 15 serijatrajalo skoro kao poluvreme
February 15Feb 15 E sećam se te utakmice, mislim da je bilo neko vanredno kolo, valjda sreda, slušao na radiju prenos kad sam došao iz škole. Nije bilo zbog nameštanja nego da bi se igrao napadački fudbal😀
February 15Feb 15 Ameri su neko vreme imali jos ludju stvar....izvodjac krece sa centra i igra 1 na 1 sa golmanom, moze da dribla, moze da sutne iz blizine, moze i iz daljine, pa ko sta voli.
February 15Feb 15 Meni krivo za nereseno pa poraz na penale sa Dinamom 1990. Nas 20000 a njih 10 vojnika na severu. Kujtim Salja i Josip Kuze.
February 16Feb 16 On 15. 2. 2026. at 7:19, sasha said:Kakvi su vizionari bili ovi iz FSJ-a krajem osamdesetih kad nas Japanci sad kopiraju.Sad vidim na flashscore da Japanci ove godine u prvenstvu pucaju penale ako je nerešeno na kraju i pobednik uzima 2 boda a poraženi na penale 1 bod.Malo stariji ljubitelji fudbala se sećaju kod nas da je bilo u SFRJ dve ili tri godine, samo tada je bilo 1 bod za pobedu na penale i nula za poraz pošto tada nije bilo 3 boda za pobedu. Koji je to cirkus bio.Ali naše prvenstvo je tada bill stvarno jako i zanimljivo.To je uvedeno kod Madjara 1988/89, sistem 3 2 1 0, iste sezone kad i kod nas, sistem 2 1 0 0. Samo sto je kod njih trajalo 1 sezonu, a kod nas 4.
February 16Feb 16 Ček, 4 sezone je u našem prvenstvu trajalo to pravilo da se šutiraju penali ako se utakmica završi nerešeno?Ne znam zašto, bio sam ubeđen da je taj eksperiment trajao samo jednu sezonu.