May 18May 18 ovo sta je skinuo golman vose pred kraj (8:10) je po meni odbrana sezone. odavno nisam vidio ovaku intervencijuOFK Beograd - Vojvodina 1:2 | MOZZART BET SUPERLIGA SRBIJE (36. kolo) | 17. maj 2026.
May 18May 18 2 hours ago, TS-CS said:ovo sta je skinuo golman vose pred kraj (8:10) je po meni odbrana sezone. odavno nisam vidio ovaku intervencijuOFK Beograd - Vojvodina 1:2 | MOZZART BET SUPERLIGA SRBIJE (36. kolo) | 17. maj 2026.Ovako sam ja @Venom -u svojevremeno odbranio sut na forumskom fudbalu. Instinktivno je krenuo na pravu stranu i pogodila ga je lopta, sutevi te snage i iz te daljine se ne mogu drugacije odbraniti jer nema vremena ni za kakvu reakciju. Ali je stvarno izgledalo senzacionalno, jedna od najboljih odbrana koju sam ikada video. Rosiceva, ne moja, moju nisam video.
May 18May 18 Poznata su tri putnika u niži rang, četvrti će biti poznat sl.vikenda. odlučujući meč je IMT - TSC, ako gosti dobiju ispada Mladost, u suprotnom ispada TSC. baš me zanima šta će IMT da odluči, ali ovo je baš ozbiljan pad Bačkotopolčana za samo godinu dana. Od prezimljavanja u Evropi do ispadanja.
May 18May 18 Ako i opstanu ove sledeće teško, verovatno će mnogo manja lova biti. Harper golman Pre bih rekao da je neki Ilija Najdoski ali u fudbalu je sve moguće
May 18May 18 1 hour ago, sasha said:Ako i opstanu ove sledeće teško, verovatno će mnogo manja lova biti.Harper golman Pre bih rekao da je neki Ilija Najdoski ali u fudbalu je sve mogućeRotirali smo na golu kad nismo imali golmana, moji raskosni fudbalski talenti su se uglavnom pokazivali u napadackom delu ekipe gde sam plenio kombinacijom Bergkampa, Panceva i vrece cementa. Golmanske bravure su se svodile na bezanje od lopte a u tom bezanju se desi da ponekad pobegnes na loptu, kao u tom znamenitom slucaju. Sto bi se reklo, golman izabrao pogresnu stranu.
May 18May 18 1 hour ago, W.F.C. said:Rosic je vec dugo konstantan i dobar golman.Odlican je golman, nema spora, mada ume ponekad da napravi tezak kiks. Slican je Borjanu po tome. Ipak, onakve odbrane su slucajnost, prosto zakoni fizike ne dozvoljavaju da golman uradi bilo sta na sutu od 100 km/h iz daljine od pet metara osim da zauzme neki prostor pa ako ga pogodi lopta. Izgledalo je senzacionalno, onakve odbrane se zaista retko vidjaju.
May 22May 22 Početak je zakazan za 20h, ako OFK ne izađe na teren do 20:15 zvezda dobija 3:0, službenim?
May 24May 24 Negde mi iskočilo da Lalat preuzima Loznicu. S obzirom da je to novi ambiciozni sns projekat deluje logično da njega dovedu.