mrdja Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Alisson je odlican golman, bice interesantno videti gde ce nastaviti posle WC. Znao sam dea ce Cristante otici, nadam se da je Roma dobar tim za njega.
crtamOrasi Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Teoretski možemo da pokrpimo sve transfere prodajama iz veznog reda i škartom, Alisson ostaje kod nas
cvrlle Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 17 minutes ago, crtamOrasi said: Alisson ostaje kod nas istu pesmu pevao si i za salaha
crtamOrasi Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 I da ode siguran sam da neće u Liverpool. Prošlog leta nam je bila zavrnuta ruka jer smo morali da prodamo nekog do 30.6. da bi izbegli sankcije uefe zbog minusa. Nije bilo drugog interesenta da kupi nešto što nas krpi i prošli smo kako smo prošli. Čak je u tom trenutku (pre ludiranja psg-a) to delovalo kao fer dil. Ovog leta nema tih problema jer se prihodovalo nekih 100m više. Ako se prodaje Alisson to će biti za baš premijum kintu. Ako budete imali toliko svaka čast. A nećete.
cvrlle Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 takav golman i vredi premium kinte, da se ne lazemo. on ili oblak, bas bi nam lepo seli. obojica su vrhunski golmani. a sto se para tice siguran sam da ih liverpul svakako ima samo je pitanje da li hoce toliko da ulozi. predvidjam neko zestoko natezanje tam posle wc-a. pristajete na 60m bsp-a
crtamOrasi Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Čak i da imate kintu (haha za 60, bilo čega) ne vidim zašto bi on želeo da predje tamo. Nije kao da ćete nešto osvojiti
MiddleClass Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 13 hours ago, cvrlle said: takav golman i vredi premium kinte, da se ne lazemo. on ili oblak, bas bi nam lepo seli. obojica su vrhunski golmani. a sto se para tice siguran sam da ih liverpul svakako ima samo je pitanje da li hoce toliko da ulozi. predvidjam neko zestoko natezanje tam posle wc-a. pristajete na 60m bsp-a Da bi se te pare ulozile mora se jos neko prodati. FFP
John Coltrane Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Sto bas je dobra fora. Ko je trece pojacanje, pored Markana?
crtamOrasi Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 Ćorić je došao prvi, a Kluivert bi trebalo da je naredni. 1 hour ago, Majo said: sta je ovo, jbt? Orasi? AsRomaEnglish twitter dominira već duže vreme, vode ga neki klinci, sve objave su parodije na stereotipe koje ispaljuju drugi klubovi. Zvanični nalog je u pitanju i više je nego ok.
W.F.C. Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Palermo - Frozinone finale za Seriju, dabogda uso ludi Palermo
ArleKino Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Mi ganjamo Torreiru na način da nudimo Sampdoriji 30 miliona eura u nekoliko rata, a ne 25 odjednom za klauzulu. Ovo će se odvući dok ga neki PSG ne kupi.
crtamOrasi Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Totalno je nenormalno da niko neće da aktivira to, u odnosu na ono koliko se danas plaća svakojaka neznalica ovo je smejurija. Jeste da iznos mora da se isplati za max 60 dana, ali mislim da vredi.
W.F.C. Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Malopre i Arena javila za Klajverta mladjeg, ali nije gotovo.
Recommended Posts