Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Btw, meni ta nova ubrzanja nikako nisu u skladu sa sve losijim vozacima. 1
radisa Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Pa ne jbt, iskreno, prvi put kad sam dao gas na sport modu, malo sam se uplašio...
radisa Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Just now, Lancia said: Btw, meni ta nova ubrzanja nikako nisu u skladu sa sve losijim vozacima. A pa to je posebna priča... Prave autzomobile od preko 2 tone, koji ubrazavaju kao Ferari pre par decenija... I onda se čudimo velikom broju nesreća... A ovamo, ograničenje 30-50 na sat, pa zakoga to prave to? 3
Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Just now, radisa said: Pa ne jbt, iskreno, prvi put kad sam dao gas na sport modu, malo sam se uplašio... Dobro to, prva reakcija je u pitanju, gledam ove turiste ovde, svi se pomamili pa rentiraju Cupru Formentor ili Cabrio Abartha, tacno ce da ubiju nekoga. Uzmi brate ono za sta si sposoban.
radisa Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 (edited) 16 minutes ago, Lancia said: Dobro to, prva reakcija je u pitanju, gledam ove turiste ovde, svi se pomamili pa rentiraju Cupru Formentor ili Cabrio Abartha, tacno ce da ubiju nekoga. Uzmi brate ono za sta si sposoban. Pa to, nije za svakog sportski auto... Mislim, nije ni za mene, zato retko teram u sport modu, ali problem je kad se klinci ili prematori diočepaju takvih stvari... Mislim, ja sam poprilično strašljiv što se brzine tiče, i na karting, kad idemo sa firmom, gotovo uvek budem poslednji, prosto, pretežak, a strašljiv... Edited August 15, 2023 by radisa 1
Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 5 minutes ago, radisa said: Pa to, nije za svakog sportski auto... Mislim, nije ni za mene, zato retko teram u sport modu, ali problem je kad se klinci ili prematori diočepaju takvih stvari... Mislim, ja sam poprilično strašljiv što se brzine tiče, i na karting, kad idemo sa firmom, gotovo uvek budme poslednji, prosto, pretežak, a strašljiv... Dve osnovne stvari za sigurnu voznju, da poznajes kako svoje tako i mogucnosti auta. Meni moj auto dosta puta zadaje probleme u vidu toga sto ima dosta budala koje bi da se trkaju, Auto je spustio automehanicar, od kog sam kupio, a radio je to za svoju zensku, plus extra neko farbanje, na kraju ga zenska odjebala, za nju je to prebrzo, hoce neki dzip.
Shan Jan Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Jos sam daleko od shopinga autica al razgledam pa da vas pitam - sta preporucujete za do 20 000? Ova Skoda Scala koja je valjda zamena za Rapid mi deluje sasvim ok. A da, treba da odveze od tacke A do tacke B po Srbiji i okolini, da nije prevelik za gradsko parkiranje al da nije premali da ne moze 4 coveka i prtljag da se smesti. Plus automatik, sta cu kad nisam musko Preferiram sedane ali sustinski sve moze.
Shan Jan Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Pa bas Scala ima automatik verziju za 20.628: https://www.skoda-auto.rs/_doc/f2b1f04d-7850-4de4-9c5c-af3382095e83
renne Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Lepo ako je tako, ali sad sam prelistao sve prodavce i niko ne nudi automatski, a pogotovo ne po toj ceni Mada, ja ne bih škodu ni da je osvojim na Bingu 2 1
zorglub Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Dobra je Skala. I Fabija je dobra. 15 minutes ago, renne said: Mada, ja ne bih škodu ni da je osvojim na Bingu Zašto?
djeneralche Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 34 minutes ago, Shan Jan said: Pa bas Scala ima automatik verziju za 20.628: https://www.skoda-auto.rs/_doc/f2b1f04d-7850-4de4-9c5c-af3382095e83 Kupuj ne razmisljaj. Automatik obavezno.
renne Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 7 minutes ago, zorglub said: Dobra je Skala. I Fabija je dobra. Zašto? A valjda je jasno zašto 1 1
bags Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Moji su vozili fabiju 15 godina bez vecih problema. Kupili novu odrzavali kod nekog obicnog majstora. Sestra ima superba. Oni ga kupili sa 100.000 par godina star i isto bez problema vec 4 god. Meni je jedino Octavia ostala u ruznom secanju jer sam sedeo nazad i bio zavaljen. Dobar je value Skodilak. 3
Filozof manijak Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 nije ovde problem Škoda sama po sebi, nego ko je njen glavni zastupnik u Srbiji 1
Recommended Posts