April 14Apr 14 I Yaris Cross smo gledali, ali fora je sto je to sada model koji je već stariji u odnosu na novi Captur koji je izašao prošle godine. Cena im je tu negde, a dobija se dosta više prostora i opreme.
April 14Apr 14 Ma sve ok, ali da mi je automatik i hybrid mandatory, 99% bi bila toyota. 1% ostavljam da bih mozda nasao pare za hondu
April 14Apr 14 51 minutes ago, Behemoth said:I Yaris Cross smo gledali, ali fora je sto je to sada model koji je već stariji u odnosu na novi Captur koji je izašao prošle godine. Cena im je tu negde, a dobija se dosta više prostora i opreme.Kad ste već u Renou pogledajte i najnoviji Clio ako je krenula prodaja, noviji model, a trebalo bi da je cena za nijansu povoljnija, plus razlika u prostoru verovatno zanemarljiva
April 14Apr 14 2 hours ago, Behemoth said:Ma meni se Captur svidja, samo ne znam sta da radim sa prodavcem. Vrlo je, onako, blago receno nezainteresovan da dogovorimo prodaju. Da li me je procenio da ja nisam kupac, ne znam.Sećam se kad sam išao sa kumom da kupuje svog Hjundaija, dali su mu zimske gume, dali još neki popust, dodali senzore za pritisak u gumama. Za cenu koju je dogovorio telefonom sa njima, a i on sam se iznenadio.Ne verujem da je svuda ta praksa, ali ovde su toliko stegnuti bili po tom pitanju, kao da im život od toga zavisi. Išao sam u ovaj Reno na Starom Sajmištu, ne znam tačno kako se zove.Moje iskustvo sa njima je bilo slično, plus što su uglavnom na stanju imali modele bez neke posebne opreme, a sve drugo se čekalo... Na kraju se opredelih za prodavca Renoa iz Čačka, da ne reklamiram...
April 23Apr 23 Evo mali update, ko se seća mog problemčića sa Renoovim prodavcima.Kao na pijaci. Kontaktirao sam nekoliko salona i iz različitih gradova. I ovi van BG-a su dali bolje ponude. Osim sajamskog popusta koji važi kod svih dali su jos par % popusta. I tako sam slao jednima i drugima ponude koje sam dobijao i dobio ukupno 10% na originalnu ponudu, što je ekstra.Na kraju se i onaj prodavac što sam se malo razočarao u početku, probudio i postao skroz kul i korektan.Još sa gospođom da dogovorim boju i poručujemo novog Captura.
April 23Apr 23 1 hour ago, Behemoth said:Evo mali update, ko se seća mog problemčića sa Renoovim prodavcima.Kao na pijaci. Kontaktirao sam nekoliko salona i iz različitih gradova. I ovi van BG-a su dali bolje ponude. Osim sajamskog popusta koji važi kod svih dali su jos par % popusta. I tako sam slao jednima i drugima ponude koje sam dobijao i dobio ukupno 10% na originalnu ponudu, što je ekstra.Na kraju se i onaj prodavac što sam se malo razočarao u početku, probudio i postao skroz kul i korektan.Još sa gospođom da dogovorim boju i poručujemo novog Captura.To se sad kaze dogovor? (moja dva centa, kad je dvobojan, svaki dobro izgeda)
April 23Apr 23 3 hours ago, Behemoth said:Evo mali update, ko se seća mog problemčića sa Renoovim prodavcima.Kao na pijaci. Kontaktirao sam nekoliko salona i iz različitih gradova. I ovi van BG-a su dali bolje ponude. Osim sajamskog popusta koji važi kod svih dali su jos par % popusta. I tako sam slao jednima i drugima ponude koje sam dobijao i dobio ukupno 10% na originalnu ponudu, što je ekstra.Na kraju se i onaj prodavac što sam se malo razočarao u početku, probudio i postao skroz kul i korektan.Još sa gospođom da dogovorim boju i poručujemo novog Captura.Tzv. korporativno ponašanjeTM
April 23Apr 23 Ma default boja je neka crvena i ta se ne doplaćuje i ona htela tu boju ali videli smo neki dan na suncu jedan primerak u toj crvenoj boji i izgledao je skoro pa narandžasto a to je već previše i za nju.Nemaju neke boje baš za izbor. Osim crvene ima neka plava, 2 varijante sive i crna. Tako da će biti varijanta tamno siva i crni krov. To je za sada, videćemo do ponedeljka šta će se dogoditi Šteta što nemaju tamno zelenu, novi Clio ima tu varijantu, brutalna je.
April 23Apr 23 Kao neko ko je doplatio cca 500 evra (IIRC) da bi uzeo zelenog s ne belog Dacia Jogger-a, mogu toplo da preporučim uzimanje defaultne boje za 0 dinara doplate. Pogotovo ako nemate garažu. Svaka se podjednako prlja, svaku će duseru tice i svaku će gospođa i komšije da očukaju na parkingu Edited April 23Apr 23 by jezovuk
April 23Apr 23 Meni zimus ledenica pala s drveta na parkiran auto, eno imam i dalje udubljenje iznad zadnjeg desnog ruba i ogrebotinu na rubu malo niže od toga kako se spustila niz limariju.Stalno otkrivam neke nove ogrebotine, moraće na poliranje uskoro.
April 23Apr 23 9 minutes ago, napadaj said:Meni zimus ledenica pala s drveta na parkiran auto, eno imam i dalje udubljenje iznad zadnjeg desnog ruba i ogrebotinu na rubu malo niže od toga kako se spustila niz limariju.Stalno otkrivam neke nove ogrebotine, moraće na poliranje uskoro.Mogu da ti preporučim jednog limara koji se nalazi na Banjici, tj kod Miljakovačke šume, ako ti nije daleko. Radio mom ortaku, radio meni, obojica prezadovoljni.
April 23Apr 23 Ma ovo je zanemarijivo, više gunđam nego što stvarno planiram da idem. :D Fala svakako, al imam u Vrčinu jednog sjajnog kod kojeg sam išao za stari auto.
April 24Apr 24 18 hours ago, jezovuk said:Dacia JoggerE, kako si zadovoljan? Jel' ga koristiš kao 5+2, ili kao neku vrstu karavana? Meni je to super praktičan auto, još samo kad bi išao sa dCi-jem 😑