Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupovina novog automobila u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, Behemoth said:

Već neko vreme razmišljam o zameni Insignije, gledali gospođa i ja male te SUV varijante na sajmu, i u uži izbor pao Novi Captur. Išli smo onomad na test vožnju i sve je super, odgovara po svim kriterijumima. Ali malo mi ubijaju volju prodavci. Imaju popust od 1.5k samo u aprilu jos, i to važi za sve automobile u ponudi. Nikakav drugi popust da daju, ma ne mora popust, neki poklon, zimske gume, neka gratis dodatna oprema, boja makar. Ništa.

I sad me to skroz odbija a hoće da im ostavim 25k. Ne znam kakva im je politika, videću da probam i neko drugo predstavništvo, možda tamo budu malo otvoreniji po tom pitanju.

edit: typo

Si probao da vidis mozda Mitsubishi nudi nesto bolje uslove, ASX je isto sto i Captur, samo maska drugacija.

• Replies 1.5k
  • Views 132.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zaboravih da se pohvalim. Stigao Sportage! Motion paket, 1.6 180KS Lunar Silver boja. Isti vaki:    

• Stigao danas novi RAV4 Plug In.....   Stavio sam ga na punjač, pa sutra da vidimo kakav je na struju  

• Rezervisao Sportage, Fresh Plus nivo, srebrna boja. Stiže za mesec-dva. Aj' nek mi je sa srećom!

Posted Images

4 minutes ago, Lancia said:

Si probao da vidis mozda Mitsubishi nudi nesto bolje uslove, ASX je isto sto i Captur, samo maska drugacija.

Ma jesam, moji strogi kriterijumi kažu da mora imati automatski menjač i da bude full hibrid. Kineze sam otpisao, ostali mi Toyota i Renault, i u toj konkurenciji sam došao do Captura. I stvarno, i po veličini i po snazi i po svemu ostalom mi odgovara.

3 minutes ago, Behemoth said:

Ma jesam, moji strogi kriterijumi kažu da mora imati automatski menjač i da bude full hibrid. Kineze sam otpisao, ostali mi Toyota i Renault, i u toj konkurenciji sam došao do Captura. I stvarno, i po veličini i po snazi i po svemu ostalom mi odgovara.

Zato te i pitam, to je potpuno isti auto, samo je rebrendovan iz Captura u ASX. Da li imaju istu cenu u Srbiji?

Pazi, njih nisam video na sajmu, ni ne znam da li imaju ovlašćene prodavce ovde, ali po oglasima dok sam razmatrao i polovne, nisam video da imaju novije modele, pa sam odbacio. Ovi stariji, tipa 2017. godište, vidim da su jako slični.

16 minutes ago, Behemoth said:

Pazi, njih nisam video na sajmu, ni ne znam da li imaju ovlašćene prodavce ovde, ali po oglasima dok sam razmatrao i polovne, nisam video da imaju novije modele, pa sam odbacio. Ovi stariji, tipa 2017. godište, vidim da su jako slični.

Ne znam kako je tamo, ovde se prodaje naporedo ASX i Captur isti nov model, samo druga maska. Ugnjavih te rolleyes

ne znam uklapa li ti se Kia sportage hybrid, ali odlicna je.

zar nije captur dobio naslednika u simbiozu?

Sportage je dosta veliki za naše potrebe, kao i Simbioz, on je samo malo veća verzija Captura. Da li planiraju da završe sa Capturom ne znam, ali ovo je skroz novi, redizajnirani model, počeli su sa prodajom krajem 2025.

A KIA XCeed?

Edited by Milosh76

Ma meni se Captur svidja, samo ne znam sta da radim sa prodavcem. Vrlo je, onako, blago receno nezainteresovan da dogovorimo prodaju. Da li me je procenio da ja nisam kupac, ne znam.

Sećam se kad sam išao sa kumom da kupuje svog Hjundaija, dali su mu zimske gume, dali još neki popust, dodali senzore za pritisak u gumama. Za cenu koju je dogovorio telefonom sa njima, a i on sam se iznenadio.

Ne verujem da je svuda ta praksa, ali ovde su toliko stegnuti bili po tom pitanju, kao da im život od toga zavisi. Išao sam u ovaj Reno na Starom Sajmištu, ne znam tačno kako se zove.

to ti je hit auto

ja da znam imaš još dva(min) renaultova distributera u srbiji, reno sava i kompresor

možda da odeš do njih

ps

ima i neki u novom sadu

Stojanov auto je taj iz NS. Firma u kojoj radi moja žena je svoje Renoe (nekoliko desetina, možda i više) poslednjih godina kupila kod njih.

22 minutes ago, Sokrat said:

Stojanov auto je taj iz NS. Firma u kojoj radi moja žena je svoje Renoe (nekoliko desetina, možda i više) poslednjih godina kupila kod njih.

ima i Auto Sekulić Veternik, mada je Stojanov najveći.

A yaris cross? Premalo?

Corolla hb?

Edited by Guuundogan

ppp nikada ne razočarava, forumaš kaže da hoće da kupi određeni auto

f1 - kupiću auto x

f2 - a jesi gledao y

f3 - a onaj z

f4 - onaj xy je top, jesi njega razmatrao

lol