April 14Apr 14 2 hours ago, Behemoth said:Već neko vreme razmišljam o zameni Insignije, gledali gospođa i ja male te SUV varijante na sajmu, i u uži izbor pao Novi Captur. Išli smo onomad na test vožnju i sve je super, odgovara po svim kriterijumima. Ali malo mi ubijaju volju prodavci. Imaju popust od 1.5k samo u aprilu jos, i to važi za sve automobile u ponudi. Nikakav drugi popust da daju, ma ne mora popust, neki poklon, zimske gume, neka gratis dodatna oprema, boja makar. Ništa.I sad me to skroz odbija a hoće da im ostavim 25k. Ne znam kakva im je politika, videću da probam i neko drugo predstavništvo, možda tamo budu malo otvoreniji po tom pitanju.edit: typoSi probao da vidis mozda Mitsubishi nudi nesto bolje uslove, ASX je isto sto i Captur, samo maska drugacija.
April 14Apr 14 4 minutes ago, Lancia said:Si probao da vidis mozda Mitsubishi nudi nesto bolje uslove, ASX je isto sto i Captur, samo maska drugacija.Ma jesam, moji strogi kriterijumi kažu da mora imati automatski menjač i da bude full hibrid. Kineze sam otpisao, ostali mi Toyota i Renault, i u toj konkurenciji sam došao do Captura. I stvarno, i po veličini i po snazi i po svemu ostalom mi odgovara.
April 14Apr 14 3 minutes ago, Behemoth said:Ma jesam, moji strogi kriterijumi kažu da mora imati automatski menjač i da bude full hibrid. Kineze sam otpisao, ostali mi Toyota i Renault, i u toj konkurenciji sam došao do Captura. I stvarno, i po veličini i po snazi i po svemu ostalom mi odgovara.Zato te i pitam, to je potpuno isti auto, samo je rebrendovan iz Captura u ASX. Da li imaju istu cenu u Srbiji?
April 14Apr 14 Pazi, njih nisam video na sajmu, ni ne znam da li imaju ovlašćene prodavce ovde, ali po oglasima dok sam razmatrao i polovne, nisam video da imaju novije modele, pa sam odbacio. Ovi stariji, tipa 2017. godište, vidim da su jako slični.
April 14Apr 14 16 minutes ago, Behemoth said:Pazi, njih nisam video na sajmu, ni ne znam da li imaju ovlašćene prodavce ovde, ali po oglasima dok sam razmatrao i polovne, nisam video da imaju novije modele, pa sam odbacio. Ovi stariji, tipa 2017. godište, vidim da su jako slični.Ne znam kako je tamo, ovde se prodaje naporedo ASX i Captur isti nov model, samo druga maska. Ugnjavih te
April 14Apr 14 Sportage je dosta veliki za naše potrebe, kao i Simbioz, on je samo malo veća verzija Captura. Da li planiraju da završe sa Capturom ne znam, ali ovo je skroz novi, redizajnirani model, počeli su sa prodajom krajem 2025.
April 14Apr 14 Ma meni se Captur svidja, samo ne znam sta da radim sa prodavcem. Vrlo je, onako, blago receno nezainteresovan da dogovorimo prodaju. Da li me je procenio da ja nisam kupac, ne znam. Sećam se kad sam išao sa kumom da kupuje svog Hjundaija, dali su mu zimske gume, dali još neki popust, dodali senzore za pritisak u gumama. Za cenu koju je dogovorio telefonom sa njima, a i on sam se iznenadio. Ne verujem da je svuda ta praksa, ali ovde su toliko stegnuti bili po tom pitanju, kao da im život od toga zavisi. Išao sam u ovaj Reno na Starom Sajmištu, ne znam tačno kako se zove.
April 14Apr 14 to ti je hit autoja da znam imaš još dva(min) renaultova distributera u srbiji, reno sava i kompresormožda da odeš do njihpsima i neki u novom sadu
April 14Apr 14 Stojanov auto je taj iz NS. Firma u kojoj radi moja žena je svoje Renoe (nekoliko desetina, možda i više) poslednjih godina kupila kod njih.
April 14Apr 14 22 minutes ago, Sokrat said:Stojanov auto je taj iz NS. Firma u kojoj radi moja žena je svoje Renoe (nekoliko desetina, možda i više) poslednjih godina kupila kod njih.ima i Auto Sekulić Veternik, mada je Stojanov najveći.
April 14Apr 14 ppp nikada ne razočarava, forumaš kaže da hoće da kupi određeni autof1 - kupiću auto xf2 - a jesi gledao yf3 - a onaj zf4 - onaj xy je top, jesi njega razmatrao