Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

ukoliko brt seja bude motm protiv pahomijevih ili ukrajinaca on je ispunio polusezonsku misiju

:fantom:

Posted (edited)

ukoliko brt seja bude motm protiv pahomijevih ili ukrajinaca on je ispunio polusezonsku misiju

Ili što kaže reporter na arenisport "odlaskom Leonarda je vraćena hemija u špicu napada Partizana".  :fantom:

Edited by BlackGeorge
Posted

Baksuz postigao i onaj gol u Svajcarskoj , pa sada moramo da se nerviramo i u novembru oko evropskih utakmica, umesto da tradicionalno opusteno pratimo kako se domace livade pretvaraju u plodne oranice ... :(

jankara je bio odličan do povrede. nedostaje mu odgovornija igra u defanzivi, i bolja selekcija poteza u napadu

protiv ovih domaćih mesara ta defanziva nije toliki problem, ali ume da nervira kad zabaguje u napadu. dok je u evropi suprotno, defanziva prouzrokuje obično golom u našoj mreži

Posted

"U ime našeg kluba želim da zahvalim Vama i ostatku članova Partizana za organizaciju i podršku koju smo imali sinoć. Zaista poštujemo način na koji je Partizan organizovao meč i Vašu raspoloživost. Iskreno smo srećni zbog svega što se prethodna dva dana dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu", navodi se u poruci fudbalskog kluba Skenderbeg.

malo normalnosti

Posted

Dizvinete, meni je sve ovo ispodprosečno.

Najbolje od Đukića bilo je drugo poluvreme u Švici, kad dječarci nisu mogli da pređu pola. E sad, što se taj visoki presing ne igra stalno, mogli bi da ga pitamo. 

Po meni, napredak se vidi u zadnjoj liniji od kad su došli Mitrović i Stojke, i oni nas spašavaju. Rajin mali se nešto popravio, a sa Tonijem se ne slažem u vezi Vuleta, ume Vule i mnogo gore. Sve u svemu, primamo malo golova, mada ispadaju još uvek često, onaj Jošanica je mogao da nas sarani.

Brat Tavamba i #51 moraju da igraju zajedno i nisu najveći problem tima. Jako nedostaje linija koju su činili Mesi sa ofanzivnim bekovima i ubacivanjima Evertona. Oni su stvarali višak, a sad sve lopte idu na plejmejkere, dosadno i predvidljivo. 

Posted (edited)

@Kums

Ma ocajan je u zadnje vreme, ja to ne sporim i ako ga verovatno gledam kroz ruzicaste naocare (po meni ima itekako znanja + ovaj masovni hejt me uzasno nervira ) ... Kapiram da neko mora da stane na loptu i zadrzi je neko vreme dok krene tranzicija ali on jednostavno nema fizickih predispozicija za tako nesto i jednostavno ga pregaze i otmu mu loptu kao detetu(nekad izvuce faul a precesto sudija i pusti dalje igru)... Taj deo organizacije Djukic mora pod hitno da sredi i tu ulogu preposti nekom drugom(Pantic, Radin...) a Jankara da potez vise (koji bi napravio neku razliku) koristi samo duboko u polju protivnika u nekim recimo polukontrama (kada ima bezbedna ledja)... Ne znam kako drugi gledaju utakmice ali ja uvek pratim kretanje igraca i tu je Marko uz Evertona sigurno najagilniji (bukvalno istrci sve sto treba zadnjim atomom snage, makar bio i 90 minut) Kad igrac da sve od sebe jednostavno ne mogu da ga hejtujem i uvek cu ga podrzati , makar bio najgoroj mogucoj formi ...

p.s. Ponavljam, najveci nam je problem sto jednostavno nemamo na klupi adekvatne izmene na sredini terena, koje bi promenile ritam utakmice i odmenile umorne (Saleta ne racunam , jer covek jednostavno moze da igra max 10 minuta ozbiljnog fudbala u kom se trci)

Edited by Geo
Posted

evertonu je dva puta ove sezone pozicija bila znatno bliža golu protivnika, mađari tamo i albanci ovde

oba puta je rezultat nadprosečan

tečo, čitaš li forum?

Posted (edited)

Pa taj blitz koristi kada protivnik malo pomeri linije (juri rezultat) i to najcesce u drugom poluvremenu , ima smisla(ako ti je ekipa dobro fizicki pripremljena) ali nosi i dosta rizika ako ti recimo bas taj Everton ode predaleko ...

p.s. Jankarin gol u Svajcarskoj mi je sigurno u top 10 partizanovih evro golova, bas zato sto je jednostavna akcija u dva poteza sa malom neophodnom dozom majstorije da se napravi prednost i efektnom zavrsnicom(naravno i pas Tosica je tu mnogo bitan)... Nesto slicno vidjamo samo preko tv-a u premijer ligi (tamo je to naravno cesto standard)

Edited by Geo
Posted

zna se ko je postigao najbolji/najlepsši gol u evropi

Posted

u evropi mance protiv qpr na hajberiju i iliev u njukaslu (cela akcija). imao je i kleo par vrhunskih protiv onih manjih klubova tipa rhyl

Posted (edited)

Tosicev protiv Temisvara je isto dobar( a zavukao ga je i Feneru pre toga).

I Cleo 3.gol protiv HJK na Jna

Edited by Cash
Posted

to iz slobodnjaka se ne računa