Rumpelstiltskin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Dobro sad, neje neubava al ne mi je vata oko ko par prethodnih. Gde je i sta radi Lenche? Neš jebat :D
ackonish Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) Monika radi kao vaspitacica u jednom niskom vrticu. A ova nova je dosla iz doma zdravlja. Zavrsila filozofski i posle radila na infektivnoj klinici, ne znam koja funkcija Edited August 15, 2017 by ackonish
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Monika radi kao vaspitacica u jednom niskom vrticu. A ova nova je dosla iz doma zdravlja gde je radila na infektivnom odeljenju... Jel moze info u kom vrticu ? Ja sam otac maloletnog deteta, hteo bih nesto da je konsultujem ...
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Acko, ne ljubomirisi, vi ste drugari. Ako joj stvarno zelis dobro i zahvalnost sa njene strane, povezi nas radi zdravog odrastanja mog deteta, ne za drugo ...
Constantin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) Чукарички - Раднички Н. Субота, 19.08.2017 20:00 - Београд Главни судија: ЂОКИЋ Ненад Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Немања Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Владимир Четврти судија: САНТРАЧ Дејан Edited August 15, 2017 by Legenda
martick Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Novi saigraci,Lakic-Pesic i Berbatov,sta ti je zivot
Rumpelstiltskin Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Hoce li cika Perča ostati ? Ima li nekih novi informacija ?
W.F.C. Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Evo bate http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/52082/peter-pakult-ostaje-na-cairu-predsednik-nije-hteo-moju-smenu
Rumpelstiltskin Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Hvala kolega, sada se vec lakse dise ...
Rumpelstiltskin Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Vecini sportskih novinara u Nisu bih konfiskovao akreditacije kao sankciju za sav defetizam, sirenje dezinformacija kao i huskanje javnosti zadnjih nedelju dana. Nek bar opravdano kukaju sto nema konferencija za novinare u onolikoj meri koliko bi oni zeleli. Neka se kmeket cuje do Selicevicu i Jastrebac.
Captain_Darling Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Са оваквим новинарским понашањем уопште нема потребе да било ко из клуба нешто претерано сарађује са новинарима. Која је идеја иза целе ове фрке која је конструисана. Само нека ради Пакулт даље као сад на почетку и молим лепо, новинаре одјебати максимално колико је то могуће...
Constantin Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ja mislim da uopšte nema defetizma. Verno je prenešeno, ali i ne do kraja, ono što se događa u klubu, a čelnici u klubu su na kraju, kad su videli da su pojeli govno, ispeglali stavr kako su ispeglali. Nedostaje ime čoveka koji je hteo Pakulta "van priče" , mada verujem da će ubrzo nekako isplivati. Što se tiče sportskih novinara u Nišu, ima ih brojkama i slovima tri (3) i svi su oni jedinstveni u stavu,koji je na žalost, u suprotnosti sa onim što tvrdite i ne seju defetizam. Dvojica od njih trojice su zagriženi navijači Radničkog, Nišlije, a treći, ponajveće ime među njima, na žalost i najzajebaniji lik. E tog lika zabole "ona stvar" ko se kako zove i šta je po funkciji....ako ima vest, baca je odmah na 'artiju. Niko od od onih koji nešto pišu, u koje i sebe ubrajam, kao i Acka koji je prvi obajvio vest, ni slovce nisu napisali protiv Pakulta, naprotiv. Svima je stav "ne dirati čoveka kad mu dobro ide"...a to što neko planira da proda neke igrače i boli ga qratz kako će se to odraziti na naše rezultate, to je kacer kluba koji treba što pre eliminisati. Kao sve drugo što ide uz njega....kao support.
Recommended Posts