mozzer Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 On 27.01.2018 at 5:58 PM, El Patron said: Nikolic dovukao i Stefana Scepotelija u Videoton. Kad vec dovodi te njegove kombinacije mogao je i Djilasa da odvede Salu na stranu, Stefan Scepovic nije bio toliko los u Partizanu, jedino sto ga je vecina odmah uzela na zub zbog mladjeg brata... U nasoj ligi je bio sasvim solidan. Mogu mu zameriti samo onaj zicer protiv Aela tamo valjda... ako se secam dobro Po meni je bio los. Osim tog potpuno neverovatnog promasaja na Kipru (posle laznjaka i magicnog dodavanja Saletailicakapitena), u poslednjem kolu za LE je promasio u prvoj utakmici u Norveskoj na 1:1, potpuno sam izlazi pred golmana, da bira gde ce da sutira... i pogodi ruku golmana... pa izlazi sam Lazar Markovic (nesto slabija sansa)... pa 2:1 za njih pa 3:1.... pa Mitar mladjani daje gol za 3:2.... i u Bgd zna se ko je morao da ga da... Ivanov pred kraj tekme.... Danas od 14h sa Slovanom iz Libereca, 4.plasirani tim Ceske...
mozzer Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Pukli smo 1:2 u kombinovanom sastavu, svi prilicno losi, Jankara abs kriminal, Tawi cim je usao umesto Ivanovica dao gol, mali Jovanovic dosta los, Markovic stoper jako los i nesiguran, Jevtarra los i tako... nije nam igralo pola prvog tima (Stojke, Nema, Ozegol, Sumarum, Tawi)
Azdaja Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Dobar poraz, samo će da se više uozbilje. Nadam se da će do kraja priprema biti jedna tekma sa prvih XI u tu XI ubrajam pimplera
Geo Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Pa Zdjelar je valjda zamena za Evertona, ne vidim kako je Jevtovic sada visak ?
gone fishing Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 ozračeni je zamena za evertona, barem je to đukatoreova fix ideja
MocaVukotic Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 zdjelar definitivno, pozajmica sa opcijom otkupa na leto. kaže ivica to je to za ovaj prelazni rok. uem bem tenk ju mem
*edited by mod Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Bese do prvog moze registracija za LE? Ako jeste onda ima jos fore za pojacanja.
mozzer Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 E dobro je ovo za Zdjelara. Treba nam bas takav igrac. Avica rekao da je to - to sto se tice ovog prelaznog roka. Jos samo ako Jevtovic ode (tesko), za Tawambu ocito nisu dobili dovoljno dobru ponudu, kazu da su imali spremnu zamenu ali ostaje Tawi. Samo da mu voljni momenat bude okej i neka ide na leto i za nize obestecenje.
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 gledao Ipol, radioaktivni je bomba samo ne kao dmc zdjelaru ističe ugovor na leto, tu nam je i dalje rupa i pored kiće i jevtare i zdjelara i radioaktivnog
Kreator Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 (edited) On 1/29/2018 at 3:46 PM, mozzer said: Pukli smo 1:2 u kombinovanom sastavu, svi prilicno losi, Jankara abs kriminal, Tawi cim je usao umesto Ivanovica dao gol, mali Jovanovic dosta los, Markovic stoper jako los i nesiguran, Jevtarra los i tako... nije nam igralo pola prvog tima (Stojke, Nema, Ozegol, Sumarum, Tawi) Vidi se iz aviona da će u našoj igri opasno da škripi ako nema Tawambe. Tawamba u ofanzivi svojom snagom i korpulentnošću navlači minimum dvojicu defanzivaca i otvara prostor drugima. Lepo se videlo, kad nema njega svi u srednjem redu kao razmaženi čekaju loptu u noge, nema ubacivanja u prostor, razrađenih akcija. Najviše se Tošić tu trudio da sakrije te mane i najviše i nervirao, pokušavao, otvarao se ali i gubio lopte, duele...nije on desetka koju nažalost nemamo.Imaćemo velikih problema da izbacimo Plzen jer su oni slični ovom Liberecu, jaki, stameni, slabo greše a greške kažnjavaju. Edited January 30, 2018 by BlackGeorge
mozzer Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 4 hours ago, BlackGeorge said: Vidi se iz aviona da će u našoj igri opasno da škripi ako nema Tawambe. Tawamba u ofanzivi svojom snagom i korpulentnošću navlači minimum dvojicu defanzivaca i otvara prostor drugima. Lepo se videlo, kad nema njega svi u srednjem redu kao razmaženi čekaju loptu u noge, nema ubacivanja u prostor, razrađenih akcija. Najviše se Tošić tu trudio da sakrije te mane i najviše i nervirao, pokušavao, otvarao se ali i gubio lopte, duele...nije on desetka koju nažalost nemamo.Imaćemo velikih problema da izbacimo Plzen jer su oni slični ovom Liberecu, jaki, stameni, slabo greše a greške kažnjavaju. Ma ostaje Tawamba. Sa Plzenom kod mene svaki bod je uspeh...
mozzer Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 U super ovo izgleda Samo za mog velikog prijatelja Djordja Marko Jevtović u epizodi “svi moji treneri u Partizanu” pre 2 sata | mozzartsport.com Zbog čega je došao? Zbog koga je odbio tri ponude? Zašto želi da priča jezikom brojki? Ceo tekst http://www.mozzartsport.com/vesti/marko-jevtovic-u-epizodi-svi-moji-treneri-u-partizanu/192375 Izdvajam: Hajde da se ne bavimo utiscima, nego brojkama. Deo sam generacije koja je osvojila 17 bodova u dve odvojene grupne faze Lige Evrope, što je više od zbirnog učinka Partizana u 15 godina pre toga. Nisam izgubio nijedan derbi u ulozi startera. Toliko
Recommended Posts