Jump to content

FK PARTIZAN 2017/18

Featured Replies

Cekaj, jel brojimo penale ili pricamo o regularnosti?

Ako je ovo drugo, ja sam za to da se iz mesta krene sa stvaranjem regionalne lige u kojoj ce neko moci da se odupre bulijima.

Ma najbolje da batalimo, nema lepog kraja sa ovom temom. Prošle godine je bolji tim uzeo titulu, nadam se da će tako i ove, to je sve.

A i nama i vama bi verovatno bilo pametnije da malo obuzdamo histeriju, ali plašim se da je sad već kasno za to.

Cekaj, jel brojimo penale ili pricamo o regularnosti?

Ako je ovo drugo, ja sam za to da se iz mesta krene sa stvaranjem regionalne lige u kojoj ce neko moci da se odupre bulijima.

Ne zna se ko je medju regionalicima korumpiraniji.  Plus uz znacajnu dozu bratoubilackog stimunga.  Hvala, ne treba.

Kakva fotka :D

post-311-0-21038400-1509918353_thumb.jpg

Opisuje sav raskoš talenta koji poseduje srpski fudbal :D

Jelen Hrkljuš Liga

Cuveni Mladen Lazarevic 

MV2E8187.JPG

brate, čist je penal, lik je retardiran, nisam u životu video nešto gluplje.

+1

@Coltrane  Svestan si da kada namera nije bitna kada postoji faul? U ovom slucaju lik nije gledao  nego se bacio unazad da pokusa valjda glavom da izbije loptu, i onda lepo po kolenim udario napadaca.

Po milioniti put nezadovoljni pominju nameru kao faktor, jbt ko da od juče prate fudbal

"Sudija, nisam 'teo, mame mi!"  :fantom:

Po milioniti put nezadovoljni pominju nameru kao faktor, jbt ko da od juče prate fudbal

Patkometrija je cudo, ume da pomuti i ono malo razuma ukoliko ga ima

Jbt, barem 90% dosudjenih penala su startovi gde igrac nema nameru da napravi penal ...

+1

@Coltrane  Svestan si da kada namera nije bitna kada postoji faul? U ovom slucaju lik nije gledao  nego se bacio unazad da pokusa valjda glavom da izbije loptu, i onda lepo po kolenim udario napadaca.

Brate Sizife....

rispekt za el patrona - trebalo je iskopati ovu fotku :D

now&then momenat pojacava debelguzi kosijaner - sta uradise pare od coveka  :lolol:

Uške

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout