Cash Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Bivši Cecin bacje je jos u Napredku?? Koji nam je ovo kiks protiv napredka u poslednje 3 godine
Toni Sumaher Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nisam danas mogao ni minut utakmice odgledati, samo sam video da gubimo 1-0. Cestitam Toniu Sumaheru sto je konacno pogodio nesto. Hvala, da si ziv i zdrav. Grozna utakmica, po pravom fudbalskom vremenu u nezaboravnom ambijentu stadiona jna. Teca je svojim strateskim zamislima i planovima b i c, uspeo da zaseni i planove profesora Boldrika. Potpuno nezasluzen bod, ipak su crveni igrali lezali 70 minuta sa igracem vise, To je to, boldrikovsko vodjenje ekipe. Kakav crni zasluzen bod....
El Patron Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Hvala, da si ziv i zdrav. Nista, daj Boze da ti je ovo zadnje sto si pogodio u fudbalu :D posto vidim da si vec cestitao titulu na drugoj temi
J.R. Cash Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nismo mi zavredili bod, nego ona seljacka udruga nije zasluzila da pobedi. Ne secam se da sam gledao losiji i ogavniji tim.
renne Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 'edva čekam da zvezda ne izgubi ovako neku tekmu u stotom minutu golom rukom iz ofsajda, samo da vidim šta će kums napisati, nadam se već u nedelju protiv Voše
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 'edva čekam da zvezda ne izgubi ovako neku tekmu u stotom minutu golom rukom iz ofsajda, samo da vidim šta će kums napisati, nadam se već u nedelju protiv Vošekakav problem imaš?
Cash Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Ja nikakav Ti? Renne bezveze si napao kumsa.
renne Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nisam Da sam vlast ja bih ga za "ogavni čarapani" banovao, srećom pa nisam
Toni Sumaher Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) Nista, daj Boze da ti je ovo zadnje sto si pogodio u fudbalu :D posto vidim da si vec cestitao titulu na drugoj temi Kakav carski deo recenice, ne zna covek sta je besmislenije u njemu.... :D Edited September 20, 2017 by Toni Sumaher
Sam Spade Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nismo mi zavredili bod, nego ona seljacka udruga nije zasluzila da pobedi. Ne secam se da sam gledao losiji i ogavniji tim. Lošijih ima koliko hoćeš. Ogavnost je subjektivna kategorija.
Kreator Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Kakvu mi publiku imamo. U domaćem prvenstvu nema ih ni 1.000 a kada treba jebati majku albancima protiv skenderbega osećam da će biti pun stadion i da će gomila njih poneti neke stare mobilne telefone, davno rashodovane ključeve i da se pokažu koliki su veliki Srbi.
El Patron Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Toni Sumaher jebiga nisam obrazovan ko ti, ali znas na sta sam mislio... Vidim da volis da se pravis pametan vise nego leba da jedes.
Recommended Posts