kud u maglu Simoviću Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 povodom 40 godina od izlaska prvog albuma
אַף אֶחָד Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 10 hours ago, kurdi said: uzeo sam sad da preslusam fazane... ja sam bas neobjektivni nostalgicar i mogu da izignorisem produkciju, ili da je nekako kontekstualizujem.... ali kako preziveti kad krene solaza u my dear... pa onda (vokalno) zavijanje na sledecoj.... stvarno nije lako izgurati do kraja u cugu, mada ima tih dirljivih ekskurzijskih trenutaka. krivo srastanje je mozda lakse preslusati, ali je nepotrebnije. izmedju krajnosti je smislenija i bolja ploca od obe. pa i ti precenjeni filigranski plocnici su bolji. prvi bold > Izmedju krajnosti, meni, bas kao i ove dve, ima odlicnih momenata i teskih promasaja. drugi > stvarno? precenjeni u kom kontekstu? plocnici su retko kompletna ploca u ex-yu rocku.
אַף אֶחָד Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 10 hours ago, Indy said: Kako smo ono nekad govoriii, kewa mi se od ovog topika... Jao bre, Indy, dosadan si, naporan i trolujes. Doduse to je valjda i ocekivano posle 40k postova. Meni se kenja od 90% topika na ovom forumu, pa nemam potrebu da to napisem.
Indy Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 (edited) 3 minutes ago, chandra said: Jao bre, Indy, dosadan si, naporan i trolujes. Doduse to je valjda i ocekivano posle 40k postova. Meni se kenja od 90% topika na ovom forumu, pa nemam potrebu da to napisem. sorry BTW nije bilo na tvoj racun. Nego ono da je "glup" Edited June 27, 2020 by Indy
kipo Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Posle Plocnika nista da nije snimio, bio bi jedna od najsjajnihih zvijezda naseg muzickog neba. Plocnici Suncana strana Azra Fazani Tim redoslijedom 1
אַף אֶחָד Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 2 hours ago, Indy said: sorry BTW nije bilo na tvoj racun. Nego ono da je "glup" Sorry i sa moje strane. Cudan je forum jako u poslednje vreme. Na momente pomislim da sam otvorio pogresnu stranicu.
Anonymous Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 AZRA U BEOGRADU, DOM OMLADINE, 5. FEBRUAR '81. Bio na koncertu, ne mogu da verujem da je to neko snimio. Sve posle ovog je, na žalost, išlo ozbiljno na niže. 1
steins Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 http://www.knjigolov.hr/katalog/Boris-Leiner/Sve-bio-je-ritam--(u-pretplati-do-205)/43573/Sent from fav toyIma li neko ideju kako doći do ove knjige?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
John Coltrane Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Kad sam cuo da je pustena u prodaju narucio sam od mojih koji su na relaciji SR-CRO ali ne znam kakvo je stanje zbog korone i zatvaranja granica. Mada ja u Sidu uredno vidjam VK tablice.
April Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 AZRA U BEOGRADU, DOM OMLADINE, 5. FEBRUAR '81. Bio na koncertu, ne mogu da verujem da je to neko snimio. Sve posle ovog je, na žalost, išlo ozbiljno na niže.Odavno postoji, treba daunloudovati jer nikad ne znaš šta mu može pasti na pametNisam bio, zavidim ti na tom iskustvuSent from fav toy
Anonymous Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 32 minutes ago, April said: Odavno postoji, treba daunloudovati jer nikad ne znaš šta mu može pasti na pamet Nisam bio, zavidim ti na tom iskustvu Sent from fav toy To je bila čista svečanost, ludačka atmosfera u publici, deo toga se negde i čuje. Oni su tada smatrani ubedljivo najboljim od zagrebačkog NW-a (Azra, Film, Haustor), a ispali su najgori u toj hijerahiji na kraju.
D11 Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Da ostavimo Haustor po strani, ali po cemu je "Bajaga" iz Sesvetskog Kraljevca ispao na kraju bolji od Johnnyja? Ljigav bio, ljigav ostao...
Anonymous Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Reklo bi se da nisi nikad bio (bila) na njegovim koncertima osamdesetih, plus da nikad nisi slušao (slušala) njihovu treću ili četvrtu ploču. Grupe su u pitanju, a ne ludi Džoni, ili ludi Jura, oni jesu bili vođe, ali nisu bili jedini. Najbolje koncete je imao Film, godinama. 1
ObiW Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Da bre, Film je bio dobar godinu dana, ako i toliko. Oni su, posle Psihimodo Pop, najveca zagrebacka prevara. Slusas njihove albume posle 30 godina i pitas se "zasto su oni uopste nekad bili bitni?". 1
Anonymous Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Pa da si ih slušao u Rijeci na otvorenom pet godina kasnije svakako ne bi pisao ovo. 4 pesme sa trećeg albuma i par sa četvrtog vredi više od kompletne Azrine diskografije, Azra, na žalost, nikad nije ponovila ovo sa početka osamdesetih.
Recommended Posts