Jump to content

Oskari 2017

Featured Replies

ishlapeli Beatty je pobrkao sve zivo i napravio najvece sranje ikada na Oskarima

Edited by 3opge

• Replies 204
  • Views 24.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

voren biti sedi na kiti, nesposoban da pročita jebenog pobednika sa kartice ...

Edited by stoka

sad bi mogao Tramp da tvitne konacno  :lolol:

Kimmel je ovo odlicno vodio, steta za ovo sranje na kraju 

Tako je kad prepariraju te holivudske glumce, ko i ova nikol kidman ili mel gibson, to više nisu razumna, misleća, emocionalna ljudska bića, to su sad njihove voštane kopije ...

Edited by stoka

• Author

Šta je Biti malo podjebao?

Nisam gledao prenos...

23mn72v.jpg

Kimel odlican, cak i na kraju ali hajd sad nije Biti kriv, dali su mu pogresnu kovertu, zato je i odlugovlacio i konacno procitao ono sto mu je dato ... u live prenosu ostao na tome da odluci sta je u pitanju i sta da uradi .... mozda je pomislio da je samo greska Emma Stoun iznad imena filma  ... ako nista drugo bar matora holivudkska komunjara nije morao da preda oskara Gibsonu :))

Dosta je bilo, ovo je već previše! Nekima više ništa nije sveto, skrnave se instituti demokratije, FEST, Sanremo, sad i Oskar ... Korporativni kapitalizam preko svojih agenata ruinira sve vrednosti ...

• Author

Dede Gardner
Academy Awards, USA

2017 Won Oscar Best Motion Picture of the Year Moonlight (2016)
Shared with: Jeremy Kleiner Adele Romanski
2016 Nominated Oscar Best Motion Picture of the Year The Big Short (2015)
Shared with: Brad Pitt Jeremy Kleiner
2015 Nominated Oscar Best Motion Picture of the Year Selma (2014)
Shared with: Christian Colson Oprah Winfrey Jeremy Kleiner
2014 Won Oscar Best Motion Picture of the Year 12 Years a Slave (2013)

Shared with: Brad Pitt Jeremy Kleiner Steve McQueen Anthony Katagas
2012 Nominated Oscar Best Motion Picture of the Year The Tree of Life (2011)

Shared with: Sarah Green Bill Pohlad Grant Hill

President with Jeremy Kleiner of "Plan B Entertainment", a production company founded by Brad Pitt in 2001.  ^_^

Odsustvo bilo kakve odgovornosti za izrečeno ili urađeno, to je ono što čitavo čovečanstvo vozi autoputem ka debaklu ...

Edited by stoka

bravo akademijo! veliki samar beloj americi i kejsiju afleku. jos je sladje ovako s preokretom. dzaba vam tramp dzaba vam novci moji sinovci

bravo akademijo! veliki samar beloj americi i kejsiju afleku. jos je sladje ovako s preokretom. dzaba vam tramp dzaba vam novci moji sinovci

Jes vala osamarise ga oskarom za glavnu musku ulogu :D

Jes vala osamarise ga oskarom za glavnu musku ulogu :D

to je tvoje misljenje. ovo je moje. i to je to.

to je tvoje misljenje. ovo je moje. i to je to.

Pa nije moje misljenje da je dobio Oskara za najbolju musku ulogu. Vec je (verovatno :D ) tako :)