February 27, 20178 yr sad gledam snimak, što volim što je bio moša za la la shit, ko kecmanova trojka u zagrebu. još da je i emma stone izvisila bilo bi perfektno.
February 27, 20178 yr Jeste los. Moja lista najfilmova uzevsi u obzir sve nominacije: Nocne zivotinje Ona Greben spasa Florens foster dzenkins Sve ostalo mnogo mnogo slabo nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto... od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs
February 27, 20178 yr Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump.
February 27, 20178 yr Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump. a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze
February 27, 20178 yr a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu. A to za Trumpa je vec postalo otuzno.
February 27, 20178 yr maločas odo na IMDB da vidim o čem je mančester na moru. pogledam, 8/10 zaki kaže da je bitan broj glasača, piše 85K, onda pročitah 1 komentar: Bre Đoko al' si uzeo reprezentativni primer, pa sačekaj malo, on je sad podložan hajpu spašće to na nekih 7.3/4 ali nikakav strmoglav pad ili uspon ne očekuj... A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom -_-
February 27, 20178 yr Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu. A to za Trumpa je vec postalo otuzno. ma mislim da je ipak do filma, ne mozes reci da je bila kiseli davez u the hours recimo.. ej kakav je to film bio btw.. kad ce neko opet da snimi tako nesto..
February 27, 20178 yr A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom -_- :D
February 27, 20178 yr Author Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane...
February 27, 20178 yr Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane... zapravo se prica o konkretnim filmovima a ne rediteljima uopste, al ko jos cita ono sto komentarise..
February 27, 20178 yr Author Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu. Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja... Edited February 27, 20178 yr by Ajant23
February 27, 20178 yr nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto... od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs za salesmana imas i srpske titlove, naravno i engleske...
February 27, 20178 yr Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu. Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja... jeste, ti ne citas ni poslednju stranicu a ja cu da listam ceo forum da vidim sta si sve pisao :) kad kazes frears ipak mi je high fidelity za bar 3 koplja bolje nego konkretno ovo isforsirano sranje bolje da odu u penziju kao ljudi i friers i merilka ako mene pitas
February 27, 20178 yr Author Ma, ne pitamo se ni ti ni ja, naravno, ali imaš sreće što si eto u skladu sa ukusom onih koji se pitaju... Edited February 27, 20178 yr by Ajant23