fancy claps Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Pa nije moje misljenje da je dobio Oskara za najbolju musku ulogu. Vec je (verovatno :D ) tako :) idolatrija je jedno a istina je nesto sasvim sasvim drugo
Duci Simonovic Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Dosta je bilo, ovo je već previše! Nekima više ništa nije sveto, skrnave se instituti demokratije, FEST, Sanremo, sad i Oskar ... Korporativni kapitalizam preko svojih agenata ruinira sve vrednosti ... +1 I dareta i mareta oteraše pederi
Frank Pembleton Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Sklonili su Violu na sporedne da bi ona buljava uzela oskara... Eto! ....shit has hit the fan...
Boza_zvani_Pub Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 (edited) Cini mi se da na dnu koverte pise za koju je kategoriju, nego verovatno matori nisu videli pa su mislili da je samo greskom napisano ime glumice, a u stvari je bila pogresna koverta (ona koja je vec citana) Edited February 27, 2017 by Boza_zvani_Pub
đorđe geprat Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 maločas odo na IMDB da vidim o čem je mančester na moru. pogledam, 8/10 zaki kaže da je bitan broj glasača, piše 85K, onda pročitah 1 komentar: When will it end?5 February 2017 | by Shane Morris (Melbourne) – See all my reviews I can't remember the last time I saw a movie and spent the entire time wondering how long the movie had to go. This movie is pure garbage. The acting from some of the peripheral actors is appalling (mainly the actors playing the tenants), the movie itself is slow and the music is depressing. The dialogue sometimes just doesn't make sense, people just don't talk to each other that way. Some of the flashback scenes don't make sense, one in particular lasted about 5 seconds and just confused me. Overall I spent the last half-an-hour of the movie wishing that I had have walked out an hour earlier. Would recommend this movie on DVD for someone suffering insomnia. 13 of 20 people found this review helpful. Was this review helpful to you? Yes No
nezvanova Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 :-)) tako bih ja npr. opisala film Jackie sa portmanovom, uzasan jedan film sa nikad gorom portmanovom (istina, film nisam ni odgledala do kraja). strasno los film, mucan dosadan scenario, ona neubedljiva, preterana, preglumljuje, sve morbidno i dooooosaaaaadnooooooo...(dok je mom drugaru, bas temeljnom filmofilu ona npr. bila sjajna, predbidjao joj je oskara, a cak mu ni film nije bio los. istina, on je bas jako puno izucavao to kenedijevo ubistvo i osvalda, valjda mu je i zbog poznate i bliske teme bilo sve to mnogo bolje nego sto je meni.
Ravanelli Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 u bogte, al je oskar crn ove godine. #oscarssowhite je odradio posao za ovu godinu
Lancia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Cekajte, Mancester... je los film? Veeeeljo! Zezam bre Djordjeta, da ne postane ko Fancy claps.
ultra plasticni Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Cekajte, Mancester... je los film? Jeste los. Moja lista najfilmova uzevsi u obzir sve nominacije: Nocne zivotinje Ona Greben spasa Florens foster dzenkins Sve ostalo mnogo mnogo slabo
Lancia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 :-)) tako bih ja npr. opisala film Jackie sa portmanovom, uzasan jedan film sa nikad gorom portmanovom (istina, film nisam ni odgledala do kraja). strasno los film, mucan dosadan scenario, ona neubedljiva, preterana, preglumljuje, sve morbidno i dooooosaaaaadnooooooo...(dok je mom drugaru, bas temeljnom filmofilu ona npr. bila sjajna, predbidjao joj je oskara, a cak mu ni film nije bio los. istina, on je bas jako puno izucavao to kenedijevo ubistvo i osvalda, valjda mu je i zbog poznate i bliske teme bilo sve to mnogo bolje nego sto je meni. Ja video insert, pa ona isto afektira kao kad je bila deriste u Leonu.
Lancia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 u bogte, al je oskar crn ove godine. #oscarssowhite je odradio posao za ovu godinu Denzel mora da se oseca ko govno, kad ove godine nije uzeo Oskara.
Apollo Creed Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ako je ko zaslužio da dobije Oskara-to je Michael Shannon...
Recommended Posts