Jump to content

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

Warren u teoriji deluje kao dobar spoj Hilari i Sandersa, identitetske i leve ekonomske politike. U teoriji.

Cini mi se da je malo smeksala u podrzavanju Izraela. Jesam li dobro ispratio?

• Replies 8.5k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

17 hours ago, pacey defender said:

Warren u teoriji deluje kao dobar spoj Hilari i Sandersa, identitetske i leve ekonomske politike. U teoriji.

Cini mi se da je malo smeksala u podrzavanju Izraela. Jesam li dobro ispratio?

Mislis "u medijima", ne?

2 hours ago, iDemo said:

Mislis "u medijima", ne?

Ovo za Izrael pitaš?

NIsam detaljno pratio, ali čini mi se da je ranije imala naklonjeniji stav Izraelu. Pre nedelju dana se kritički oglasila prema dešavanjima tamo... Kažem, površno pratim.... Možda je sve to deo procesa profilisanja kao levog kandidata, šta znam. 

9 hours ago, pacey defender said:

Ovo za Izrael pitaš?

NIsam detaljno pratio, ali čini mi se da je ranije imala naklonjeniji stav Izraelu. Pre nedelju dana se kritički oglasila prema dešavanjima tamo... Kažem, površno pratim.... Možda je sve to deo procesa profilisanja kao levog kandidata, šta znam. 

Rano je da se izbacuje s biserima™. Niko nece zapamtiti osim nas sto vodimo evidenciju "ko je sta rekao protiv Izraela, moze i samo u naznakama"...

Nema tu 'leba, iz oba razloga.

naleteh. nevezano za politiku, samo me zanima je l' ovo nekom smešno?

Sam Bee? Ne moram ni da kliknem da bih odgovorio da nije. Svo to Stewartovo mutirano potomstvo je temeljno operisano od humora.

19 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sam Bee? Ne moram ni da kliknem da bih odgovorio da nije. Svo to Stewartovo mutirano potomstvo je temeljno operisano od humora.

Pogledaj klip molim te. Stvarno sam okacio da cujem tudja misljenja, da l je do mene ili nije. Po pitanju humora samo, nevezano za politiku.

Edited by theanswer

Ma pogledao sam, kreveljenje i grimase kao kompenzacija za manjak sadržine.

Hannity deli pretrešenog advokata sa Trampom, funny by default, zašto bismo išta dodavali, knows where the bodies are buried, hur hur hur.

Kaj mislite o ovome, nevezano za politiku, samo me zanima je l' ovo nekom smiješno?

Edited by Roger Sanchez

Realno jeste, posebno ova minijatura Juniora :D 

:laugh:

giphy.gif

6 hours ago, Indy said: