Jump to content

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

15,000 lajkova za debila koji naseda na phishing :isuse:

Valjda je očigledno da je razlika u tome što je Podestine mejlove imao a Juniorove nema pa ih traži. Ali neee, WL radi za republikance koji rade za Rusiju, svi su se urotili protiv nas...

Edited by Weenie Pooh

• Replies 8.5k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

Podestine mu je neko dao a taj neko je ciljao podestu a ne Psiha Jr. Od juce znamo i ko i zasto.

Inace ovo sve je samo dokaz zasto su tradicionalni mediji i dalje vazni.

ovi se i dalje bave nothingburgerom  :isuse:

Nek zbijajuGOPeri redove sa fridom kokusom i ostalim desnokrilnim mamojebima, to je njihov problem. Poenta je da demokrate treba da zbijaju svoje redove jako i do samog kraja.

Svaki put kada su bili manjina u oba doma plus sa republikanskim predsednikom oni su glumili konstruktivnu opoziciju kada zapne u Parlamentu i davali glasove za republikanske zakone. Kada su se nalazili u istoj situaciji, GOPerima nikad nije bio problem da ne popuste ni pedalj. Daj malo da gledamo i taj film kada Demokrate kazu "bole nas kurac, vladajte sami, vidimo se na izborima". 

E jebiga, ko je kriv tim levicarima i progresivcima u Americi sto su sve neke mlitave strine :fantom:

Podestine mu je neko dao a taj neko je ciljao podestu a ne Psiha Jr. Od juce znamo i ko i zasto.

Inace ovo sve je samo dokaz zasto su tradicionalni mediji i dalje vazni.

Kako od juče, pobogu? Ja sam mislio da se to pouzdano zna još od prošle jeseni.

Od juce i Miralem veruje. Ostali ste samo ti i Tramp. 

Ja i Donald kano klisurine. 

Ali iskreno me zanima kojom ste mentalnom akrobatikom povezali retarda juniora i WL?

Mi smo mentalni divovi, nista nam nije tesko. 

FOX i dalje kano klisurina na braniku Trumpdžbine!

sta mi radi predsednik danas? :)

sta mi radi predsednik danas? :)

trump048-765x510.jpg

nintchdbpict000281344710.jpg

nista nisam cula od pozadine....sta ga pita, sta odgovara?