mraki Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 RIP Iznenadih se kad sam pročitao da je u 58. godini, delovao je dosta mladje… 1
Ardian Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Nekoliko puta gledasmo zena i ja i zaljubismo se u grad. A velikog udela je tu imao i Dejanov sarm, pripovedanje, ... 5
beta Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 (edited) 13 hours ago, ToniAdams said: mislim mogao bi sad malo neki seselj za promenu. niko neće te patogene. ni đavo. i pakao bi zagadili i potrovali. Edited December 22, 2022 by beta kentauri 8
đorđe geprat Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 On 21.12.2022. at 14:10, ljuttko said: Mnogo al mnogo mi je žao, na tren mi je prošlo kroz glavu kako pravi marifetluk da vidi kako će ga u smrti najaviti, zajebant je bio na sve teme pa i na temu bolesti i smrti. Trebalo je da ima promociju knjige u Beču 28.decembra. Čest gost u Ciglani gde i svi mi ostali iz Višbanje popunjavamo večeri povremeno. Bili smo Fb prijatelji, povremeno razmenjivali komentare tamo. Imala sam plan da iduće jeseni idem u Lisabon i iznajmim stan od njega, imao je neki za izdavanje turistima. Mnogo bre rano, matorci su mu još živi. suština. RIP. 1
Kelt Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 On 21.12.2022. at 12:18, Sundance Kid said: da dodam da mi stoji na stočiću u dnevnoj sobi "sedam sunaca i sedam luna" to je dosta doteran i ispeglan prevod, "original" je bio "sedam sunaca i sedam mesečina", meni mnogo draži, koji sliči Flaviovim prevodima Bukovskog Kad mu je pre neku godinu pukao čir, u sred Zagreba, hirurg nije hteo da priča s njim pošto je imao nekih problema sa srbima. Završi se operacija, a Dejan pita "mogu li sad da dobijem domovnicu?" i svi se zagledaju, "primio sam toliko hrvatske krvi da se osećam kao domaći" (jedno 3 litre). Šta god mislili o njemu, čovek koji je uvek izazivao reakciju. Šteta. 4 3 2
bags Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Meni je ostalo urezan onaj tekst kad je pricao kao se pripremao za Utisak nedelje. 1
gospa buba Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 kod velje pavlovica sam ga videla u nivou prvi putsent from bash mnogo dobar novi bubamoto
lostfanforever Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 12 hours ago, bags said: Meni je ostalo urezan onaj tekst kad je pricao kao se pripremao za Utisak nedelje. jel to ono sa caletovom lekcijom kako su pare tudje bile a deca i porodica jedina njegova briga?
bags Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 43 minutes ago, lostfanforever said: jel to ono sa caletovom lekcijom kako su pare tudje bile a deca i porodica jedina njegova briga? Mislim da ne. Ovo je bilo koliko se secam na indeksu gde on opisuje kako ga mama i zena upozoravaju kako da se ponasa u Utisku.
munze Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Američki pesnik srpskog porekla Čarls Simić preminuo je u 85. godini života. 3
3opge Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 ode i Charli, ostadose Srbi bez svojih malobrojnih velikana u Americi.
Frank Pembleton Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Američki pesnik srpskog porekla Čarls Simić preminuo je u 85. godini života.RIP....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 petrija, tikve, čižmaši najveća mala dela srpske književnosti rip 4
Recommended Posts