December 22, 20222 yr Nekoliko puta gledasmo zena i ja i zaljubismo se u grad. A velikog udela je tu imao i Dejanov sarm, pripovedanje, ...
December 22, 20222 yr 13 hours ago, ToniAdams said: mislim mogao bi sad malo neki seselj za promenu. niko neće te patogene. ni đavo. i pakao bi zagadili i potrovali. Edited December 22, 20222 yr by beta kentauri
December 22, 20222 yr On 21.12.2022. at 14:10, ljuttko said: Mnogo al mnogo mi je žao, na tren mi je prošlo kroz glavu kako pravi marifetluk da vidi kako će ga u smrti najaviti, zajebant je bio na sve teme pa i na temu bolesti i smrti. Trebalo je da ima promociju knjige u Beču 28.decembra. Čest gost u Ciglani gde i svi mi ostali iz Višbanje popunjavamo večeri povremeno. Bili smo Fb prijatelji, povremeno razmenjivali komentare tamo. Imala sam plan da iduće jeseni idem u Lisabon i iznajmim stan od njega, imao je neki za izdavanje turistima. Mnogo bre rano, matorci su mu još živi. suština. RIP.
December 22, 20222 yr On 21.12.2022. at 12:18, Sundance Kid said: da dodam da mi stoji na stočiću u dnevnoj sobi "sedam sunaca i sedam luna" to je dosta doteran i ispeglan prevod, "original" je bio "sedam sunaca i sedam mesečina", meni mnogo draži, koji sliči Flaviovim prevodima Bukovskog Kad mu je pre neku godinu pukao čir, u sred Zagreba, hirurg nije hteo da priča s njim pošto je imao nekih problema sa srbima. Završi se operacija, a Dejan pita "mogu li sad da dobijem domovnicu?" i svi se zagledaju, "primio sam toliko hrvatske krvi da se osećam kao domaći" (jedno 3 litre). Šta god mislili o njemu, čovek koji je uvek izazivao reakciju. Šteta.
December 22, 20222 yr Meni je ostalo urezan onaj tekst kad je pricao kao se pripremao za Utisak nedelje.
December 22, 20222 yr kod velje pavlovica sam ga videla u nivou prvi putsent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 23, 20222 yr 12 hours ago, bags said: Meni je ostalo urezan onaj tekst kad je pricao kao se pripremao za Utisak nedelje. jel to ono sa caletovom lekcijom kako su pare tudje bile a deca i porodica jedina njegova briga?
December 23, 20222 yr 43 minutes ago, lostfanforever said: jel to ono sa caletovom lekcijom kako su pare tudje bile a deca i porodica jedina njegova briga? Mislim da ne. Ovo je bilo koliko se secam na indeksu gde on opisuje kako ga mama i zena upozoravaju kako da se ponasa u Utisku.
January 10, 20232 yr Američki pesnik srpskog porekla Čarls Simić preminuo je u 85. godini života.RIP....shiit has hit the fan.