Ravanelli Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 uzeću netflix, ako neko oće da shera akaunt i snosi deo troškova nek se javi
mlatko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Odgledao i ja u medjuvremenu malo smo ja i [mention=730]Pokojni Ruxin[/mention] diskutovali na tu temu na poslednjem filmu.Našao, hvalaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Moća Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Našao, hvalaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkJel se slazes sa mojim zapazanjem ili ne?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
mlatko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Jel se slazes sa mojim zapazanjem ili ne?Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkDaone torte su mi predstavljale problem ali to su verovatno izabrali nekolicina pa je tako velika... inače bi moglo da se kaže "pečeno prase/tele/vo..." pa je zajeb sistema. inače ima tu potencijalno mnogo da se ubaci (u recimo nekoj video igrici) osim jedne stvari koju nosiš sa sobom (nek bude to profesija) ali je priča svedena na minimum, basic needInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Calavera Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 tu je jedino pitanje da li ga je posle toga poslužila tigrovima ili ga se rešila na neki smarački način
copkillah Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 1 minute ago, Calavera said: tu je jedino pitanje da li ga je posle toga poslužila tigrovima ili ga se rešila na neki smarački način objasnio je brt Džo Izgotik, tigar može da svari i kosti
precog Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 On 30.3.2020. at 23:43, goofs said: Ne znam dal da gledam sad onaj crtacj, nije mi ovo nesto. nemoj da gledas crtac, glup je.
Ros Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 unothodox - interesantna serija od 4 epizode, o mladoj jevrejki koja bezi iz ultra-ortodoksnog jevrejskog drustva. iz njujorka u berlin
Arkadija Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 3 minutes ago, Ros said: unothodox - interesantna serija od 4 epizode, o mladoj jevrejki koja bezi iz ultra-ortodoksnog jevrejskog drustva. iz njujorka u berlin Odlična mini serija.
Ros Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 minute ago, Arkadija said: Odlična mini serija. jesi li pogledala i mini dokumentarac o snimanju serije?
dragance Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Trebalo mi je par dana da pogledam drugu epizodu Tiger Kinga, ali od druge izbindžovah sve odjednom. Carole je zlo jebote!
Arkadija Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 hour ago, Ros said: jesi li pogledala i mini dokumentarac o snimanju serije? nisam, ali sam pročitala nekoliko tekstova o ženi koja je inspiracija za seriju.
Recommended Posts