jms_uk Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 šta je to pss? ako je password, za šta?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkZa Netflix valjda. Sent from my iTelephone using Tapatalk
mlatko Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Za Netflix valjda. Sent from my iTelephone using Tapatalkne koristimInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Odgledao Altered Carbon 2, mnjeh, slabo i predvidivo, mnogo nesto rasplinuta radnja. u svakom slucaju losije od prvog dela. Imali su par zanimljivih koncepata, ali je izvedba bila nedovoljna. Crnjo mi je inace gotivan lik, ali mu je ova uloga losa i lik mu se ne podudara sa likom iz prve sezone, iako bi morao. Ne znam dal da gledam sad onaj crtacj, nije mi ovo nesto.
mustang Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 ja will-a ne mogu da zamislim nigde drugo osim kao low level gangsta iz hawaii 5-O ne vidi mu se ovde zlatwn zubic
Calavera Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 do jaja je tiger king, taman pomisliš ne može luđe a joe se kandiduje za guvernera oklahome i zavede 19% biračkog tela.
gone fishing Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 izašla 2 sezona kingdom-a, korejske zombi serije
John Coltrane Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Jel ima prevod za Cassa de Papel za sve sezone?
jorma shparga Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 the mire - poljski krimi i uopste nije lose, malo su kraj zbrzali ali s obziorm na egzoticno poreklo vredi!
zoki Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 21 hours ago, John Coltrane said: Jel ima prevod za Cassa de Papel za sve sezone? nema ni za jednu sezonu, ni hrvatski ni srpski
Milosh76 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 (edited) 22 hours ago, John Coltrane said: Jel ima prevod za Cassa de Papel za sve sezone? Ima prevoda...cak i za cetvrtu sezonu za 2 epizode, na titlovi.com recimo Ako skidas sa torenta, naravno Edited April 5, 2020 by Milosh76
John Coltrane Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Koristio sam mesec dana free pre par meseci i odgledah Narcos i mozda neki dokumentarac. Pa reko da l' nisu ubacivali prevode, posto ne gledam sam. Al ima na trafici™ pa juce kupih™ prve 2 sezone.
mlatko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Jel gledao neko film El Hoyo?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalksad ga video, brutalan ali i aktuelan u smislu solidarnostiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Moća Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Odgledao i ja u medjuvremenu malo smo ja i @Pokojni Ruxin diskutovali na tu temu na poslednjem filmu.
Recommended Posts