Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

Gledao prvi serijal "You" i koncept mi se dopao - rezija i kasting ne bas jbg, skroz je netfliksovski.

Od koncepta mogli su da naprave novog Hanibala. Umesto toga, stavili su lika koji zavodi trulim forama i sharmom iz trecerazredne literature, sve to uz nelogicne i nemotivisane zaplete. Pa ja bih ga bre bolje i mracnije, krvavije i uverljivije napisao. Rezija ocajna.

Nastavicu svakako :isuse:

Edited by Caligula

On 30.10.2021. at 18:33, Haralampije said:

nece :unsure:

beskonacni dijalozi koji se nadovezuju na jos duze monologe. a zaplet sedi u cosku i ceka da mu neko ulije nesto smisla.

5 minutes ago, Aleksija said:

beskonacni dijalozi koji se nadovezuju na jos duze monologe. a zaplet sedi u cosku i ceka da mu neko ulije nesto smisla.

Jel to sad znaci da nece ili da hoce :rolleyes:¿

do momenta do kog sam gledala, nece. a gledala sam do kraja :)

odjavljujem se sa netflixa do druge sezone witchera, cisto bacanje para.

Došlo vreme da se proba taj Squid Game :fantom:

1 hour ago, Aleksija said:

do momenta do kog sam gledala, nece. a gledala sam do kraja :)

odjavljujem se sa netflixa do druge sezone witchera, cisto bacanje para.

A witcher kao valja :inn:

5 minutes ago, Mil@n said:

A witcher kao valja :inn:

Xexe, Aleksija gleda najgore serije.

sta mu hvali? zabavan i ima borenja :happy:

gledao sam the motive, najgori dokumentarac ikada, gori od jutub amaterskih dokumentaraca 0/10. e sad tema jeste interesantna, 13-godisnji decak u jerusalemu ubija celu svoju porodicu, oca, majku i dve sestre i niko ne moze da nadje motiv. nego ne pisem ovo zbog teme dokumentarca nego zbog jednog wtf momenta, odmah posle masakra dolazi hitna pomoc, policija, istrazitelji, forenzika i naravno novinari koji cekaju vani, posle par sati (koliko sam ja svatio) bez da forenzika zavrsi svoj posao i dok su krvavi lesevi i dalje unutra kuce policija pusta novinare unutra sve sa fotografima i video kamerama i oni ko ludi (cak je i jedan reporter komentirao kako se osecao kao lesinar) fotografisu i snimaju mesto zlocina i leseve i verovatno unistavaju dokaze u mesto zlocina (ako se tako kaze), e meni je to bio wtf momenat. ja ovako nesto niti sam gledao niti citao nikada pa zato pitam da li je neko gledao ovo i da li postoji ili je postojala ovakva praksa bilo gde

03.12.

Stigao do pola sumahera, nije los, iako ga nisam podnosio dok je vozio. 

Nisam imao pojma da je vozio sa senom, i da je zapravo on bio iza sene kada je izleteo. 

• Author

Da li je gledao neko For Life ?

Za sada deluje kao lep "pravda pobedjuje" tip serije...