October 19, 20213 yr Jesu li samo meni ovi hrv titlovi na Netflixu loši?Mislim u odnosu na ostale hrv titlove, npr. na TV (HRT, RTL, Nova) nekako mi ovi na Netflixu u većini slučajeva nisu baš za pohvalu.
October 20, 20213 yr The Billion Dollar Code prica o tome kako je (i da li je) Google ukrao Google Earth od nekih nemaca
October 20, 20213 yr 26 minutes ago, Ros said: The Billion Dollar Code prica o tome kako je (i da li je) Google ukrao Google Earth od nekih nemaca Smorio se na pola trejlera. Who gives a crap... Ponuda je stvarno zivi ocaj. 95% serija koje se daju na Netflixu samo ce se imdb secati za par godina. Mozda bi mogli da uvedu neke tematske pod-kanale ili pakete. Ovako kvantitet >>> kvalitet. Bukvalno se desava, ko sto je neko ranije ovde napisao, da provedemo pola sata bindzujuci trejlere pre nego sto odustanemo od gledanja bilo cega.
October 20, 20213 yr 16 minutes ago, chandra said: bindzujuci trejlere Sjajno. Zato su i uveli skoro ono dugme - Play something ili tako nekako. Vide oni da im se duze gledaju trejleri nego epizode.. Zanimljivo je i da primecujem i kod dece isto ponasanje.
October 20, 20213 yr Author 55 minutes ago, Ros said: The Billion Dollar Code prica o tome kako je (i da li je) Google ukrao Google Earth od nekih nemaca i kakva je ?
October 20, 20213 yr 9 minutes ago, bags said: Sjajno. Zato su i uveli skoro ono dugme - Play something ili tako nekako. Vide oni da im se duze gledaju trejleri nego epizode.. Zanimljivo je i da primecujem i kod dece isto ponasanje. Isto. Premda ima gomila filmova koji nikad ne izlaze u sugestijama. Par puta sam se zaprepastio na sta sam naleteo sasvim slucajno. Kao da je engine napravljen za lenje gledace, daj-sta-daj, dnevna preporuka i vozi (zapravo, verovatno i jeste ciljan na njih).
October 20, 20213 yr 44 minutes ago, Lezilebovich said: i kakva je ? gledao sam samo prvu epizodu. zanimljivo je
October 20, 20213 yr Kom geniju je palo napamet da od Cowboy Bebop-a pravi live-action sr seriju? E, naravno da je na Netfljiksu...
October 20, 20213 yr Meni trejler ima uzasan vajb onog Dilan Doga sa gej Supermenom od pre 10ak godina, nadam se da gresim i da nece biti toliko los.