Filozof manijak Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Mene zanima da li na PPP-u imamo organizovanih navijača?
LeBron Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Ovaj Nevolja mislio i na penziju jer je bio zaposlen u Partizanu za platu od 5k evra, gde su mu uplacivali socijalno i penziono. I sluzbeni auto kluba sve vreme na raspolaganju. Strasno. 4
Amos Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 1 hour ago, copkillah said: Ne, reč je o tome da se navijači razdvoje od huligana i kriminalaca, jer ovi nisu bili nikakvi navijači Partizana, to im je samo bilo nominalno radno™ mesto. To je isto kao da tebe neko stavi u isti koš sa Bogdanovim samo zato što i jedan i drugi nosite crveno-belo i idete na utakmice. Meni je to odvajanje huligana od navijaca tema od pre 15-20 godina. Tada je jos to imalo nekog smisla (mada ne velikog jer je vec krenulo da se roni u kriminal). Ne znam ko moze da pomesa komsija Ziku, sto oduvek navija za Zvezdu/Partizan otkad je bio sasma mali, sa Veljom BBRS, Mutavim i ovim likovima. To jest, moze ali taj je ili jako zlonameran ili ne zna bas nista o zivotu i zemlji u kojoj zivi. Ovakvi tvitovi su mi malo neprijatni za citanje, vuku na slihtanje praaavim navijacima, baca opet na neko preganjanje nasi/vasi, koji navijaci su dobri, itd. Sto opet omeksava stav prema razbijanju raznoraznih kopova, ali dobro, kome prija neka mu. 1
Milosh76 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 26 minutes ago, Filozof manijak said: Mene zanima da li na PPP-u imamo organizovanih navijača? Naravno! Siguran sam da ima ljudi koji se poznaju licno i koji su bar nekoliko puta isli organizovano na utakmicu 1 3
gospa buba Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 sad ste vec na nivou kad ne komunicirate. ali nije loshe, izdrzalo se dosta sent from bubamoto 1
slepa živana Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 19 minutes ago, LeBron said: Ovaj Nevolja mislio i na penziju jer je bio zaposlen u Partizanu za platu od 5k evra, gde su mu uplacivali socijalno i penziono. I sluzbeni auto kluba sve vreme na raspolaganju. Strasno. baš sam se pitala dal je u sindikatu. 6
Reaktor Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 23 minutes ago, slepa živana said: baš sam se pitala dal je u sindikatu. ako se greje zdrvima, verovatno jeste
slepa živana Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 pa stvarno... razumem ja da je to što rade protivzakonito, al rbanje je rmbanje. kad treba da se urani da bi bio u 7 ujutro na izbornom mestu u nekoj vukojebini... i to za vikend!
Delija67 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 56 minutes ago, Milosh76 said: Naravno! Siguran sam da ima ljudi koji se poznaju licno i koji su bar nekoliko puta isli organizovano na utakmicu bila je i organizovanonavijacka grupa SimPPPatizeri. Hteli i zastavu da prave i da je bese na istocnu tribinu 1
MayDay Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 1 hour ago, nisam ja said: ŠimPPPrtizeri. Ja sam to. 1
copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 3 hours ago, dragance said: Zato se principijelno drzis iste teorije kada je u pitanju Zvezda, je li tako? 3 hours ago, dragance said: Problem je u tome sto se setite (ne svi) biti objektivni tek kad se i kod vas sranje desi/otkrije. Inace, podrska normalnim na vasoj strani u svakom slucaju. Pa da sam ikada davao podršku Ostoji, ovo tvoje prvo pitanje bi imalo smisla. Ovako, it's just draganče things.
dragance Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Opet se pravis blesav. Mada, ti i nisi bio glavni instigator. No nebitno, to nije tema ovde.
copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 3 hours ago, Mos said: Meni je to odvajanje huligana od navijaca tema od pre 15-20 godina. Tada je jos to imalo nekog smisla (mada ne velikog jer je vec krenulo da se roni u kriminal). Ne znam ko moze da pomesa komsija Ziku, sto oduvek navija za Zvezdu/Partizan otkad je bio sasma mali, sa Veljom BBRS, Mutavim i ovim likovima. To jest, moze ali taj je ili jako zlonameran ili ne zna bas nista o zivotu i zemlji u kojoj zivi. Ovakvi tvitovi su mi malo neprijatni za citanje, vuku na slihtanje praaavim navijacima, baca opet na neko preganjanje nasi/vasi, koji navijaci su dobri, itd. Sto opet omeksava stav prema razbijanju raznoraznih kopova, ali dobro, kome prija neka mu. Tema je i u 2021. godini. za prosečnog građanina koji nema pojma ni o čemu. Njen tvit jeste čist populizam, ali isto tako je dobro pročitati tako nešto za promenu jer ako pogledaš da su brojne reakcije na vest o hapšenju bile "UGASITE PARTIZAN (I ZVEZDU), UKINITE FUDBAL U SRBIJI", verovatno ćeš zaključiti da mnogi zaista ne znaju baš ništa o životu u zemlji u kojoj žive.
Recommended Posts