Godfrey Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Nece oni preuzeti sigurno. 2026. cemo citati o usponu grupe Djoleta Pernice, i kako je zauzeo polozaj na trzistu nakon hapsenja Velje Nevolje 3
Milošica Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 3 minutes ago, Godfrey said: Nece oni preuzeti sigurno. 2026. cemo citati o usponu grupe Djoleta Pernice, i kako je zauzeo polozaj na trzistu nakon hapsenja Velje Nevolje Kako sam ja čuo, dečko se ozbiljno probija u poslednje vreme.
Redoran Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dobro, vi se sad zezate? Ne postoji ozbiljan krimos sa takvim nadimkom, to vam je samo sarkastičan osvrt na Nevolju, Budalu, Mutavog i slične termine, zar ne?
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 9 minutes ago, Redoran said: Dobro, vi se sad zezate? Ne postoji ozbiljan krimos sa takvim nadimkom, to vam je samo sarkastičan osvrt na Nevolju, Budalu, Mutavog i slične termine, zar ne? jel si čuo za tocila?
gospa buba Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 jel si čuo za tocila?gospodin tocilo je bio na novinama! [emoji38]ol:ko je video fotografiju, video je hiljadu rechi.sent from bubamoto 3
Godfrey Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 10 minutes ago, Redoran said: Dobro, vi se sad zezate? Ne postoji ozbiljan krimos sa takvim nadimkom, to vam je samo sarkastičan osvrt na Nevolju, Budalu, Mutavog i slične termine, zar ne? Pa pazi, zezemo se do aprila/maja, a posle molim na PM Hamleta ili Nautilusa da mi se obrisu postovi na PPP-u sto sam spominjao Djoleta Pernicu...jer glupo da mi neko sece glavu Nije bas da moze da zameni sa svojom, sta ce im
jorma shparga Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 u svakoj sali ima po malo istine... djole stvarno postoji 1
Tsai Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Izvinjavma se ako je bilo https://www.021.rs/story/Info/Srbija/265509/Uhapsen-bivsi-policajac-iz-Belivukove-grupe-promenio-ime-u-Vlado-Georgiev.html?fbclid=IwAR2c6lJ9Py2ALu-k7oEy3NTsRrzEERuhIKxximkt7HAklFnJKAMYjzVnCp8 1
Skyhighatrist Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 12 minutes ago, gospa buba said: ko je video fotografiju, video je hiljadu rechi. 1 1
Reaktor Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 23 minutes ago, Tsai said: Izvinjavma se ako je bilo https://www.021.rs/story/Info/Srbija/265509/Uhapsen-bivsi-policajac-iz-Belivukove-grupe-promenio-ime-u-Vlado-Georgiev.html?fbclid=IwAR2c6lJ9Py2ALu-k7oEy3NTsRrzEERuhIKxximkt7HAklFnJKAMYjzVnCp8 da je promenio ime u Marko Bulat, još gore bi se zajebo 1
gospa buba Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 shta ih je spopalo sa menjanjem imena sent from bubamoto
duma Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 hours ago, milfisland said: Slina ga malo šuknu Jovanjicom, odjednom neka prisluškivanja kojima se bavila Slinina desna ruka izvjesna Hrkalović. Ovo mi je poprilično momenat. Koliko se sećam oni nisu bili baš u ljubavi. Ovo jeste njena ekipa, ali nisam siguran da je on bio u toj priči. Zorića optužiše da je izdavao štek, a sad vidim da su podstanara pustili. Zna li ko šta o tome?
halloween Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 41 minutes ago, Skyhighatrist said: Ovakve glave sam videla preparirane u Lombrozovom muzeju . 2
Recommended Posts