May 15May 15 SportklubNastavlja se haos: Dubai preti tužbom ABA ligiPredsednišvo ABA lige donelo je odluku da Dubai ne može utakmice polufinala i eventualnog finala plej-ofa da igra na svom parketu, odnosno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Predsednik Jure Blažič, potBravo Dubai! Ostoja i Bokan opet prave svinjac od aba lige.Da sam na mjestu Dubaia poslao bi dopis Bokanu i Ostoji - birajte Dubai ili Tokio, placeni svi troskovi
May 15May 15 Njima to super odgovara. Oni su ionako u ABA ušli da bi igrali Euroligu, sad kad kupe petovekovnu licencu boli ih kurac da igraju ABA. Tako da im je dobra prilika da se izvuku.
May 15May 15 10 minutes ago, MiddleClass said:SportklubNastavlja se haos: Dubai preti tužbom ABA ligiPredsednišvo ABA lige donelo je odluku da Dubai ne može utakmice polufinala i eventualnog finala plej-ofa da igra na svom parketu, odnosno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Predsednik Jure Blažič, potBravo Dubai! Ostoja i Bokan opet prave svinjac od aba lige.Da sam na mjestu Dubaia poslao bi dopis Bokanu i Ostoji - birajte Dubai ili Tokio, placeni svi troskovi Putujte igumani i pravite svoju ligu, pa igrajte gde hocete..
May 15May 15 Ne može da ih boli kurac jer po statutu™ Evrolige moraju da igraju još jedno takmičenje a ne samo EL. Zato su i tražili koju ligu da igraju pa našli aba, naravno da bi oni najradije igrali samo EL.
May 15May 15 1 hour ago, MiddleClass said:SportklubNastavlja se haos: Dubai preti tužbom ABA ligiPredsednišvo ABA lige donelo je odluku da Dubai ne može utakmice polufinala i eventualnog finala plej-ofa da igra na svom parketu, odnosno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Predsednik Jure Blažič, potBravo Dubai! Ostoja i Bokan opet prave svinjac od aba lige.Da sam na mjestu Dubaia poslao bi dopis Bokanu i Ostoji - birajte Dubai ili Tokio, placeni svi troskovi Hoces reci da je Dubai siguran da se tamo igra ?!?!EL nisu igrali kuci pa se nisu bunili, a ovo "fiktivno primirje" koje je na snazi se krsi svaki dan....
May 15May 15 30 minutes ago, MiddleClass said:Niko se bunio nije kad se EL vratila u Izrael. Igralo se i pitalo ima li jos...Jbg, sada uporedjujes babe i zabe, kada je puklo sa Iranom nisu vise igrali u Izraelu, Hapoel igrao plej off u Bugarskoj...
May 15May 15 Dubai u nacelu ne bi ni trebalo da igra ABA ligu, nikad nije ni trebalo da je igraju, ali kad je vec igraju ova situacija da Bokan i Ostoja, predsednici timova koji ce igrati ili verovatno igrati za trofej bas protiv Dubaija, odlucuju na kojem terenu ce igrati njihov protivnik je smehotresna. Dva lokalna bilmeza od kojih su politika i kriminal napravili biznismene nije ni cudo da misle da ovakve stvari mogu da im prodju.
May 15May 15 Nisam gledao celu utakmicu, izvinjavam se. Izgleda je i Cedevita Olimpija pokradena od prvog minuta kao i Vojvodina, pa bih voleo da mi neko objasni u cemu se kradja sastojala. Vidim ovaj trener Ljubljancana tako izjavio.
May 15May 15 1 minute ago, JPM said:Nisam gledao celu utakmicu, izvinjavam se. Izgleda je i Cedevita Olimpija pokradena od prvog minuta kao i Vojvodina, pa bih voleo da mi neko objasni u cemu se kradja sastojala. Vidim ovaj trener Ljubljancana tako izjavio.Prebili su nas kao volove u kupusu ocekujuci da sudije nece bas sve da sviraju. Nije proslo. Od ociglednih gresaka na njihovu stetu svirnuli su dva faula uz ceonu liniju u prodoru na Nwori i Kalinicu koji su bili sumnjivi u najmanju ruku. Faul na Batleru zbog kojeg je cela klupa Cedevite skocila da urla je bio cist, Nikolic ga je odgurnuo sa obe ruke pre nego sto je proklizao.
May 15May 15 4 minutes ago, harper lee said:Faul na BatleruOvo sam video, cist faul. Posle odgurivanja se okliznuo Butler.Mislim da mora da se kaznjava ovakvo ponasanje trenera.
May 15May 15 2 minutes ago, JPM said:Ovo sam video, cist faul. Posle odgurivanja se okliznuo Butler.Mislim da mora da se kaznjava ovakvo ponasanje trenera.OK je, veliki su ulozi a odmah posle utakmice glave nisu hladne, videti pod Tanjga.Jasno je bilo od pocetka u kojem pravcu ce ici utakmica, oni su nas busili kako su stigli jer smo leteli na sve strane, uglavnom pogresne, u odbrani, mi smo dobijali ozbiljne batine kad god bismo pravili prednost i dosli u situaciju da lako poentiramo, mislim da su oni vec imali nekih 5-6 faulova pre nego sto smo mi napravili prvi. Vec u prvoj cetvrtini se videlo da cemo izvesti najmanje petnaestak bacanja vise. Old school pristup, ako sudije progutaju pistaljku i pobedis mozes da se duvas, ako sviraju skoro sve mozes da se vadis da si izgubio jer je protivnik izveo XY bacanja vise. Bilo je gresaka i nasu stetu kao sto je bilo i na njihovu, bar tri faula (Rivero, Batler, Moneke) nismo dobili neposredno ispod obruca od kojih dva u zavrsnici, nije to odlucilo utakmicu.
May 16May 16 18 hours ago, Hele said:ABA liga je stvorena da učesnici imaju korist od tog takmičenja, a imaju korist ako je takmičenje što jače.Nije stvorena zbog nostalgije i starih dobrih vremena i da opet imamo našu Jugu bar u košarci.pocetna premisa i jeste bila da jedna prakticno autohtona & autenticna skola kosarke, sada nastanjena u 6x drzava, igra zajednicku kosarkasku ligu.medjutim, realnost je pokazala da hrvatska i slovenija nemaju interes da se ganjaju sa ulaganjem srbije u klubove, da crna gora to ne moze ili takodje ne zeli dugorocno a da bosna jednostavno ne moze.u tom smislu, ovaj planB, sa uvozom konkurencije, koji, kao sto rekoste, nije od juce, je za mene daleko bolji nego da prajmer bude igranje svako u svoja 4x zida. Edited May 16May 16 by uini
May 16May 16 SportklubABA i Dubai održali hitan sastanak, odluka je promenjena!Povučena je odluka Predsedništva ABA lige o tome da utakmica polufinala plej-ofa između Dubaija i Budućnosti mora biti odigrana na neutralnom terenu.Usrala se aba tuzbe
May 16May 16 Jok, cekaju novi napad5 hours ago, vememah said:https://x.com/HormuzLetter/status/2055546894491832686