September 24, 2025Sep 24 FMP doveo Rebraču juniora, tjah, solidna sezona u Vojvodini ali ja tu ne vidim potencijal za nešto više.
September 24, 2025Sep 24 neki dan videh vest da su on i asceric na probi u becuidu mi nekako on i fmp zajedno, igrace tamo vrvtno10-15 minuta i onda srecu potraziti u nekoj madjarskoj ili slicnonjemu je taman aba2 po meri, nema telo da igra na visem nivou Edited September 24, 2025Sep 24 by pbg12345
September 24, 2025Sep 24 pise internet da neki klub iz saudijske arabije hoce u aba ligugde je, sta radi
September 25, 2025Sep 25 Izgleda Bojan Bogdanović novi predsednik Cibone. Najavljuje se i novi investitor, neki bogati Hrvat iz Kanade, bankar.
September 25, 2025Sep 25 10 minutes ago, Nikodije said:Izgleda Bojan Bogdanović novi predsednik Cibone. Najavljuje se i novi investitor, neki bogati Hrvat iz Kanade, bankar.Neka drhti Split.
September 25, 2025Sep 25 13 minutes ago, *edited by mod said:Neka drhti Split.Toni Kukoc predsednik, MJ investitor..
September 26, 2025Sep 26 nema pbg-a da se pohvali da je borac izgubio od skijaskog kluba jahorina doduse nikolic 26 poena, njegov razvoj je realno vazniji od rezultata borca :) mogao bi da bude na drugom mestu mvp trke, iza markovica iz mege. Edited September 26, 2025Sep 26 by Nikodije
September 26, 2025Sep 26 hehehenema te kad dobijamo velikane iz rumunije, al cim izgubimo to primetisne prija poraz od giganta sa pala, ali ocekivano ocokoljic obara formu do pocetka takmicenja nadao sam se da ima prenos turnira negde, ali nista od togada, "realno" nikolic vs bogoljub bi trebala biti mvp trkapisao sam vec, ostanak pavla je meni i donekle iznenadjujuc i jedna od boljih stvari za srpsku klupsku ksoarku
September 26, 2025Sep 26 Čekaj ladno su podelili ždrijebom™ kkp i czv u dve grupe, a nisu uredili da budu naizmenično domaćini? Koliko vidim po rasporedu aba lige, domaćini su u skoro svakom kolu (sem onog koje pauziraju). Prvo kolo zakazano za ponedeljak. Jedni u 18h, drugi u 20h. Da ne igra Zvezda u Pioniru slučajno?
September 26, 2025Sep 26 3 hours ago, smooth.Op said:Čekaj ladno su podelili ždrijebom™ kkp i czv u dve grupe, a nisu uredili da budu naizmenično domaćini? Koliko vidim po rasporedu aba lige, domaćini su u skoro svakom kolu (sem onog koje pauziraju). Prvo kolo zakazano za ponedeljak. Jedni u 18h, drugi u 20h. Da ne igra Zvezda u Pioniru slučajno?Objavljeno je danas da je Zvezda pristala da to prvo kolo igra u Pioniru posto su utakmice istog dana, nisam gledao raspored za dalje ali stvarno su idioti ovi iz ABA ako su stavili da i jedni i drugi budu domacini u istim rundama i jos gore ako igraju i istog dana (a ne npr jedni u subotu a drugi u nedelju ili slicno tj sa danom razlike).
September 27, 2025Sep 27 @NikodijeABA LigaBOR - SLO > Match : ABA LeagueThe Official Site of ABA League. Live Matches, Stats, Standings, Teams, Players, Videos, Interviews, Fantasy and more...
September 27, 2025Sep 27 Beč dobio u Laktašima 11 razlike, biće i oni bolji nego što se misli. Dominirao Glas, kao i taj neki Mladenov, najveća zvezda bugarske košarke posle Vase Micića. Praaaavi košarkaški sladokurci ne mogu da dočekaju petak i veliki derbi na startu aba lige Beč-Ilirija. Nadam se da ćemo imati specijalnog izveštača @Heaviside sa lica mesta.