Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga

Featured Replies

FMP doveo Rebraču juniora, tjah, solidna sezona u Vojvodini ali ja tu ne vidim potencijal za nešto više.

• Replies 10.4k
  • Views 709.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

neki dan videh vest da su on i asceric na probi u becu

idu mi nekako on i fmp zajedno, igrace tamo vrvtno10-15 minuta i onda srecu potraziti u nekoj madjarskoj ili slicno

njemu je taman aba2 po meri, nema telo da igra na visem nivou

Edited by pbg12345

Mislim da su Ašćerić i Mahalbašić potpisali.

pise internet da neki klub iz saudijske arabije hoce u aba ligu

gde je, sta radi

ZANIMLJIVOSTI

Izgleda Bojan Bogdanović novi predsednik Cibone. Najavljuje se i novi investitor, neki bogati Hrvat iz Kanade, bankar.

10 minutes ago, Nikodije said:

Izgleda Bojan Bogdanović novi predsednik Cibone. Najavljuje se i novi investitor, neki bogati Hrvat iz Kanade, bankar.

Neka drhti Split.

Da nije ona žena iz Kanade što je, khm, nečija tetka?

13 minutes ago, *edited by mod said:

Neka drhti Split.

Toni Kukoc predsednik, MJ investitor..

nema pbg-a da se pohvali da je borac izgubio od skijaskog kluba jahorina fantom doduse nikolic 26 poena, njegov razvoj je realno vazniji od rezultata borca :) mogao bi da bude na drugom mestu mvp trke, iza markovica iz mege.

Edited by Nikodije

hehehe

nema te kad dobijamo velikane iz rumunije, al cim izgubimo to primetis

ne prija poraz od giganta sa pala, ali ocekivano ocokoljic obara formu do pocetka takmicenja rolleyes

nadao sam se da ima prenos turnira negde, ali nista od toga

da, "realno" nikolic vs bogoljub bi trebala biti mvp trka

pisao sam vec, ostanak pavla je meni i donekle iznenadjujuc i jedna od boljih stvari za srpsku klupsku ksoarku

netacno, pomenuo sam pobedu nad oradeom

Čekaj ladno su podelili ždrijebom kkp i czv u dve grupe, a nisu uredili da budu naizmenično domaćini? Koliko vidim po rasporedu aba lige, domaćini su u skoro svakom kolu (sem onog koje pauziraju). Prvo kolo zakazano za ponedeljak. Jedni u 18h, drugi u 20h. Da ne igra Zvezda u Pioniru slučajno?

3 hours ago, smooth.Op said:

Čekaj ladno su podelili ždrijebom kkp i czv u dve grupe, a nisu uredili da budu naizmenično domaćini? Koliko vidim po rasporedu aba lige, domaćini su u skoro svakom kolu (sem onog koje pauziraju). Prvo kolo zakazano za ponedeljak. Jedni u 18h, drugi u 20h. Da ne igra Zvezda u Pioniru slučajno?

Objavljeno je danas da je Zvezda pristala da to prvo kolo igra u Pioniru posto su utakmice istog dana, nisam gledao raspored za dalje ali stvarno su idioti ovi iz ABA ako su stavili da i jedni i drugi budu domacini u istim rundama i jos gore ako igraju i istog dana (a ne npr jedni u subotu a drugi u nedelju ili slicno tj sa danom razlike).

@Nikodije

fantom

ABA Liga

BOR - SLO > Match : ABA League

The Official Site of ABA League. Live Matches, Stats, Standings, Teams, Players, Videos, Interviews, Fantasy and more...

Beč dobio u Laktašima 11 razlike, biće i oni bolji nego što se misli. Dominirao Glas, kao i taj neki Mladenov, najveća zvezda bugarske košarke posle Vase Micića. Praaaavi košarkaški sladokurci ne mogu da dočekaju petak i veliki derbi na startu aba lige Beč-Ilirija. Nadam se da ćemo imati specijalnog izveštača @Heaviside sa lica mesta.