August 27, 2025Aug 27 a jbg sad, final4 je tradicija duga 50 godina, ima svog šmekaEL je u prvom svom izdanju igrala plejof finale i odmah naredne godine su prešli na final4
August 27, 2025Aug 27 Meni se vise svidja f4. Sezona koja mi je ostala u lepom secanju je 2013/14 i f4 u Areni
August 27, 2025Aug 27 4 minutes ago, goofs said:a jbg sad, final4 je tradicija duga 50 godina, ima svog šmekaEL je u prvom svom izdanju igrala plejof finale i odmah naredne godine su prešli na final4F4 u El je imao više smisla ranije kada je regularni™ deo sezone imao 14, 16 ili 20 utakmica. Sada kada ima 38 pravednije je da se igra plej-of do kraja, al tu je pitanje termina. Što se aba tiče, više sam za f4, posebno sada kada aba liga više nije ni liga niti je regionalna.
September 2, 2025Sep 2 Da, u Evroligi u kojoj se igra pravi dvokružni ligaški sistem praćen best of 5 plejof serijom u četvrtfinalu je apsolutni skandal da se sve to završava fajnal forom. Uz ovakvu ABA sa grupama i timovima van jugoslovenskog prostora mi više ide f4 nego plejof, ali ok, pozdravljam i to što vode računa o održivosti takmičenja.
September 2, 2025Sep 2 da, mada solnok je kosarkaska institucija za overazumem dubai, kluz, ali ovo sa becom je bas glupiranjeoni su od starta bili u prici za aba 2 i po svemu tu im je mesto (ako vec oce u aba)
September 8, 2025Sep 8 nemoj se šalimo sa Austrijancima.........već vidim kako ispadamo od njih u 1/8 finala na sledećem EP
September 8, 2025Sep 8 On 2. 9. 2025. at 23:05, pbg12345 said:bec krenuo sa pripremamatrenutna ekipa im je takva da bi tesko opstala u klsŠto, šta fali
September 8, 2025Sep 8 pravo su zajebani borcu propao dil sa onim americkim centromkazu da je dimec zapravo zamena za njega, a i bilo je cudno da pored fundica dovode jos dve peticetakodje izgleda nista od boldvina, iako iz kluba kazu da su mu ponudili jaci ugovor od proslogodisnjegnije boldvin neka klasa, ali je solidno napredovao poslednjih sezona, ovo bi mu bila treca godina u borcu sto je velika prednost, bojim se da cemo boljeg pleja tesko naciverovatno ce dovesti nekog no name amera sa malo ili nimalo evro iskustva, a to je vazda macka u dzakuradicevic (ponovo) trenira i igra prijateljske za borac, ali on izvesno ceka neku bolju ponudua i nisam siguran da ga zelim u borcujeste on cacanin i igrao je na dosta visem nivou od borca, ali osakacen je povredama, malo malo pa poduza pauzaa i ono sto je igrao poslednji put u aba ligi kao igrac cedevite je daleko od neke klase