August 12, 2025Aug 12 6 hours ago, Nikodije said:Gledam reels sa prvog treninga fmp-a, i koliko vidim sve klinci uz dva crnca. Raščistili su sve ove Simoviće, Šaranoviće, Lazareviće i ostale i priveli klub svrsi.upravo dodjoh da pitam sta je sa malim pppovcem?nema ga u sastavu koji navode u vesti na sajtu aba ligeima li ga na tim snimcima?
August 12, 2025Aug 12 Ko ti je pppovac?Nema ni bloka jr, gde je on otišao?aha, mali pppovac je blok jr. Nema ga. Edited August 12, 2025Aug 12 by Nikodije
August 12, 2025Aug 12 kad smo kod rilsova, upravo mi iskoci cacanski ben simons, aka nikola radicevic :Dnaravno, radi jace nego ikad, mrezica se cepa sa linije bacanja, nego kako nego, sve bih pitao, a ne usudjujem seima li na tim snimcima malog radovica?ako si zaboravio, prepozantljiv je sto je nizi za glavu od ostalih i po onoj kretenskoj frizuri sto nose klinci, ravnih siskiod one vesti da se fmp raspituje za njega i da pregovaraju sa nepostojecom upravom borca oko transfera vise nije bilo ni glasa na tu temu
August 12, 2025Aug 12 blokče je možda otišlo na koledž. pitao sam bloka jednom i reče da je počeo pomalo da razmišlja i o toj opciji.
August 15, 2025Aug 15 ostaje im i dalibor ilic. spartak je formirao tim:rebic, drobnjakhanlan, kenedicerovina, momirov, banjacnikolic, ilic, medarevictompson, bodrozictaj bodrozic je klinac iz dzokera, mozda dovedu jos jednu peticu.
August 15, 2025Aug 15 plitak potokboldvin, uskok, radoviccapi, curemanojlo,krunicpavle, joskefundici jos jedna zver u vidu ivana marinkovica na poziciji centra ima odma da nas prebace u nba evropa od silne dominacije u aba
August 15, 2025Aug 15 @theanswer videh negde komentar da je proslogodisnji junior borca uros ivkovic presao u proleter zrenjaninjel znas nesto o tome?mada, ne vidim logiku da ide u drugu ligu, pre bi ga ocekivao u nekom kls klubu
August 15, 2025Aug 15 6 hours ago, Nikodije said:ostaje im i dalibor ilic. spartak je formirao tim:rebic, drobnjakhanlan, kenedicerovina, momirov, banjacnikolic, ilic, medarevictompson, bodrozictaj bodrozic je klinac iz dzokera, mozda dovedu jos jednu peticu.Kako bi ovde legao neki Stefan Jović.
August 15, 2025Aug 15 2 hours ago, pbg12345 said:@theanswervideh negde komentar da je proslogodisnji junior borca uros ivkovic presao u proleter zrenjaninjel znas nesto o tome?mada, ne vidim logiku da ide u drugu ligu, pre bi ga ocekivao u nekom kls klubuIskreno, pojma nemam ko je došao u Proleter. Znam da je priča da će da igraju tako sa mlađim igračima kao ispostava Mirotićeve agencije, tako da u tom smislu taj mali ima smisla. Mogu se raspitati ovih dana. Prošle sezone je Savanović igrao na pozajmici, bio je solidan i imao je dosta minuta, teško je u KLS naći mesta za mlade igrače, možda u OKK i par klubova.
August 16, 2025Aug 16 oleeekad napisa runjic asocira me na rudana, sto me podsetilo da sam valjda juce negde video da cibona kao pravi ozbiljan tim za aba2 sa pomenutim rudanom, serdarusicem, evo sad vidim vest i neki amer potpisao pominju i kuridzu, siska, bakovica
August 16, 2025Aug 16 Nije "neki Amer" nego Kamaka Hepa, rodom iz najsevernijeg grada na svetu, Barrow na Aljasci. Tamo kad padne mrak ne sviće 6 meseci.