Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga

Featured Replies

izvini jovane cvijicu nisam te prepoznao rolleyes

• Replies 10.4k
  • Views 709.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, pbg12345 said:

izvini jovane cvijicu nisam te prepoznao rolleyes

pratio je samit trampa i putina pa se prokurčio

• 2 weeks later...

Trener Beča postao neki lik po imenu Mike Coffin. Tek se porodili a već doveli čoveka da ih zakopa Jova

...a zatim su objavili i prve potpise. Najpre Gregor Glas, pa crnac koji je prošle godine kidao u Poljskoj pa prešao u Limož, gde je bio solidan. Sudeći po tome izgleda da će imati korektan budžet.

a jeb se, al si brz

ja sad dosao da okacim vest

koji crnac? to nisam video

samo za trenera i gregora

Souley Boum, bek. A tu je i Sammy Hunter, četvorka, reprezentativac Bahama, prošle sezone igrao za Trepču. Izgleda da će danas da objave ceo tim.

2 hours ago, Nikodije said:

Trener Beča postao neki lik po imenu Mike Coffin. Tek se porodili a već doveli čoveka da ih zakopa Jova

Legendica, trenira klubove iz Austrije 200 gofina. Cenim da mu posao preotima neki Balkanac do Decembra maks. On i Golemac prve zrtve.

9 godina igrao u Austriji, 16 godina trenira austrijske klubove. Definicija endemske biljke.

Golemac mu preotima posao.

gagi nikolić je moj tip, drugi je jakovljević

A dobro, ukusi su različiti

Tajuan Agee, Nick Ongenda i Tomislav Zubčić su pojacanja Dubaia za pripremni period zbog toga sto je dosta igraca odsutno usled obaveza u reprezentacijama.

Ostoja potvrdio da će se igrati plej-of do kraja aba lige jer f4 nije isplativ, tj. u tom slučaju nema zarade od karata u polufinalu i finalu. Pretpostavljao sam da će na kraju to presuditi da ostane plej-of.

1 hour ago, Nikodije said:

Ostoja potvrdio da će se igrati plej-of do kraja aba lige jer f4 nije isplativ, tj. u tom slučaju nema zarade od karata u polufinalu i finalu. Pretpostavljao sam da će na kraju to presuditi da ostane plej-of.

gluposti

onda mogu da uvedu da se polufinale igra na 5 dobijenih a finale na 7.........pa će biti još para od karata. jebale ih pare

Ja ne znam Tede u kom svetu ti živiš. Imate ekipu koja košta pitaj boga koliko miliona evra, ti to gledaš, dovode se top evropski igrači i ti na sve to kažeš "pare nisu bitne ".

Final Four kao koncept u profesionalnoj košarci je kompletan promašaj. To treba i u Evroligi ukinuti. Potrošene stotine miliona evra, pitaj boga koliko utakmica i onda jedna utakmica i ćao. Besmislica.

To ima smisla u koledž košarci gde je velika razlika među timovima, gde stave 60+ ekipa u kostur i daju šansu manjim ekipama da tu i tamo naprave senzaciju i time još više pumpaju imidž takmičenja, interesovanje navijača itd. što takođe na kraju ima cilj više para.