August 16, 2025Aug 16 2 hours ago, pbg12345 said:izvini jovane cvijicu nisam te prepoznao pratio je samit trampa i putina pa se prokurčio
August 26, 2025Aug 26 Trener Beča postao neki lik po imenu Mike Coffin. Tek se porodili a već doveli čoveka da ih zakopa
August 26, 2025Aug 26 ...a zatim su objavili i prve potpise. Najpre Gregor Glas, pa crnac koji je prošle godine kidao u Poljskoj pa prešao u Limož, gde je bio solidan. Sudeći po tome izgleda da će imati korektan budžet.
August 26, 2025Aug 26 a jeb se, al si brzja sad dosao da okacim vestkoji crnac? to nisam videosamo za trenera i gregora
August 26, 2025Aug 26 Souley Boum, bek. A tu je i Sammy Hunter, četvorka, reprezentativac Bahama, prošle sezone igrao za Trepču. Izgleda da će danas da objave ceo tim.
August 26, 2025Aug 26 2 hours ago, Nikodije said:Trener Beča postao neki lik po imenu Mike Coffin. Tek se porodili a već doveli čoveka da ih zakopa Legendica, trenira klubove iz Austrije 200 gofina. Cenim da mu posao preotima neki Balkanac do Decembra maks. On i Golemac prve zrtve.
August 26, 2025Aug 26 9 godina igrao u Austriji, 16 godina trenira austrijske klubove. Definicija endemske biljke.
August 26, 2025Aug 26 Tajuan Agee, Nick Ongenda i Tomislav Zubčić su pojacanja Dubaia za pripremni period zbog toga sto je dosta igraca odsutno usled obaveza u reprezentacijama.
August 27, 2025Aug 27 Ostoja potvrdio da će se igrati plej-of do kraja aba lige jer f4 nije isplativ, tj. u tom slučaju nema zarade od karata u polufinalu i finalu. Pretpostavljao sam da će na kraju to presuditi da ostane plej-of.
August 27, 2025Aug 27 1 hour ago, Nikodije said:Ostoja potvrdio da će se igrati plej-of do kraja aba lige jer f4 nije isplativ, tj. u tom slučaju nema zarade od karata u polufinalu i finalu. Pretpostavljao sam da će na kraju to presuditi da ostane plej-of.glupostionda mogu da uvedu da se polufinale igra na 5 dobijenih a finale na 7.........pa će biti još para od karata. jebale ih pare
August 27, 2025Aug 27 Ja ne znam Tede u kom svetu ti živiš. Imate ekipu koja košta pitaj boga koliko miliona evra, ti to gledaš, dovode se top evropski igrači i ti na sve to kažeš "pare nisu bitne ". Final Four kao koncept u profesionalnoj košarci je kompletan promašaj. To treba i u Evroligi ukinuti. Potrošene stotine miliona evra, pitaj boga koliko utakmica i onda jedna utakmica i ćao. Besmislica.To ima smisla u koledž košarci gde je velika razlika među timovima, gde stave 60+ ekipa u kostur i daju šansu manjim ekipama da tu i tamo naprave senzaciju i time još više pumpaju imidž takmičenja, interesovanje navijača itd. što takođe na kraju ima cilj više para.