July 28, 2025Jul 28 3 hours ago, Lord Stef said:samo dok neko javi Lebronu da je Jokic iz Mege dosao, ima LeSona da posalje prvim avionomMiško na jahti sa Lebronom, fotke po netu onoliko.Ništa nije nemoguće.
July 28, 2025Jul 28 danas kad sam pisao ono o megi shvatih da bogoljub zapravo jos nema ugovor sa baksima i da je zvanicno igrac mege, ali nisam pridavao znacajdanas na abinom sajtu izasla vest i zaista pisu o bogoljubu kao meginom igracuverovatno nisu velike sanse, ali ako zaista ostane u megi, pa jos u ovom sastavu, bogoljub ce imati neverovatne brojke, verovatno kao niko pre njega u ligi
July 29, 2025Jul 29 bosna dovodi solidne amerikance, vratili nekoliko reprezentativaca, bice ok, kluz deluje dobro i oni ce nesumnjivo biti pojacanja za aba ligu. oko beca nema nista, nijednog igraca nisu doveli. ali kapiram da ce da nagruvaju nekoliko srpskih veterana tipa bursac, josilo + 5 no name amera koji dolaze sa koledza ili iz losijih liga u potrazi za afirmacijom. kalendara jos uvek nema, izgleda da je mnogo komplikovano sastaviti isti da svi budu zadovoljni. jos se ne zna da li se igra plej-of ili f4. Edited July 29, 2025Jul 29 by Nikodije
July 29, 2025Jul 29 lolhttps://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/aba-liga/srbin-usred-splita-dizao-tri-prsta-i-provocirao-sada-ga-je-stigla-kazna-zaustavljen-je-na-hrvatskoj-granici-15608277
July 29, 2025Jul 29 16 minutes ago, Nikodije said:lolhttps://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/aba-liga/srbin-usred-splita-dizao-tri-prsta-i-provocirao-sada-ga-je-stigla-kazna-zaustavljen-je-na-hrvatskoj-granici-15608277Platice Covic
July 29, 2025Jul 29 skoro je neki nas klinac negde u hr dizao tri prsta pa su ga proterali + dobio zabranu ulaska u eu. ne znam zasto u slucaju barne nemaju iste arsine nego samo po dzepu. Edited July 29, 2025Jul 29 by Nikodije
July 29, 2025Jul 29 verovatno zato sto tri prsta, koliko god meni izazivali mucninu, nisu nikakav zighajl, pa onda i ove kazne saraju, jer sam siguran da ne sme da postoji u hrvatskoj nikakav zakon koji ti zabranjuje 3x prsta
July 29, 2025Jul 29 24 minutes ago, Nikodije said:skoro je neki nas klinac negde u hr dizao tri prsta pa su ga proterali + dobio zabranu ulaska u eu. ne znam zasto u slucaju barne nemaju iste arsine nego samo po dzepu.Možda ima neko EU državljanstvo pored srpskog.
July 29, 2025Jul 29 5 minutes ago, uini said:verovatno zato sto tri prsta, koliko god meni izazivali mucninu, nisu nikakav zighajl, pa onda i ove kazne saraju, jer sam siguran da ne sme da postoji u hrvatskoj nikakav zakon koji ti zabranjuje 3x prstazighajl je u hr dozvoljen
July 29, 2025Jul 29 ne videh da su kaznjeni svi oni koji su zighajlovali na tompsonovom koncertu Edited July 29, 2025Jul 29 by Nikodije
July 29, 2025Jul 29 zato što je to deo pesme, tada imaš fristajla i vreme je rasta kukuruza, pa tada možeš da pokazuješ koliki (ti) je Edited July 29, 2025Jul 29 by Profesionalac