Jump to content
IGNORED

Westworld

Ajant23

Recommended Posts

Posted

nova epizoda ima ocenu 9.7 na imdb :O

ne merem docekati da se pojavi 

Posted

-1

hajp je gej, a ja sam skontao da mi nedostaje bas ono sto me je u prvoj sezoni nerviralo, a to su rejdiohed kaveri

Posted

+1 na -1

Dosadnjikava epizoda, Mejvi priča još i nekako, ali što Sem&Gili Tedi&Dlores smaraju, za popizdeti.

Posted (edited)

Odgledah noćas, po meni ubedljivo najskuplja, ali istovremeno i najlošija epizoda. Nećemo ići u detalje dok i ostali ne odgledaju...

Edited by Jeremija
Posted

nepotrebna filer epizoda, btw izgleda da mejv nije ukapirala da ima moć da vaskrsava tostere

Posted

Ok je ideja o samom susretu samo naizgled različitih civilizacija, ali moralo je biti mnogo bolje napisano, makar da se 2 istetovirane lezbače dovate.

Posted
25 minutes ago, gone fishing said:

nepotrebna filer epizoda, btw izgleda da mejv nije ukapirala da ima moć da vaskrsava tostere

Mislim da su uvek epizode 5 i 6 u HBO serijama filer epizode, svaka GoT sezona ih ima. Otpilike period radnje kada zavrse sa pocetnim uvodom i ponekim novim zapletom, i krenu da tabanaju poljanu za zavrsni picvajz.

Posted

Jeste filer ali je bar skup raskosan i relativno nov. Da je bio HBO filer vulgaris gledali bi i dalje kako svi setaju u krug i filozofiraju o dusi.

Posted

pa ne znam sta bi u epizodi bilo specijalno skupo, ima jedna ipo lokacija i par desetina novih kostima za stare statiste. 

meni zapravo bas skromno izgleda.

Posted
21 hours ago, goofs said:

Dosadnjikava epizoda, Mejvi priča još i nekako, ali što Sem&Gili Tedi&Dlores smaraju, za popizdeti.

baš je dosadno bilo, a i bez neke naročite poente.

Posted

ma kapiram da sluzi samo da odrade japansku pricu. lejm u svakom sl.

Posted

Pajtos od Dolores je jos dosadniji od nje.. ubiše ljudi...

Posted

onaj sinisa mali? uzasan lik.

sad tek vidim kolko je svako sranje 44 posto bolje, samo ako se ser hopkins u njemu pojavi.

Posted (edited)
1 hour ago, Timmy said:

Pajtos od Dolores je jos dosadniji od nje.. ubiše ljudi...

Najbesmisleniji lik u celom serijalu, mota se tu sve vreme, a ni za šta nije bitan.

Btw, uloga robota psihopate ne leži nikako ERW, niti dobro igra, niti ima pojavu za tu ulogu, niti je sama uloga dobro napisana (za sada). Ubedljivo najslabiji element druge sezone, a trebao bi da bude centralni deo priče.

EDIT: Epizoda je golo govno, gledao sam je sinoć. Žali Bože potrošenog vremena.

Edited by Ayatollah
Posted (edited)

neam pojma, nista mi ona* nije posebno losija od ostalih. 

*dolores, ne epizoda

Edited by ToniAdams