jms_uk Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 4 minutes ago, goofs said: Trejler za ep 5 obecava. Nisam gledao, ali bi trebalo da budu Japanci ?
ToniAdams Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 jese ja tripujem il ova epizoda izgleda malo amaterski, u smislu fotke i svetla? na momente ko da je snimana mobitelom.
*edited by mod Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 7 hours ago, ToniAdams said: jese ja tripujem il ova epizoda izgleda malo amaterski, u smislu fotke i svetla? na momente ko da je snimana mobitelom. Otvori se za bolji kvalitet kad skidas torent
J-♣ Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Hronološki pregled svih timeline-ova do sada, zgodan podsetnik i pojašnjenja za sve što prate čim izađe epizoda Spoiler
jms_uk Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, J-♣ said: Hronološki pregled svih timeline-ova do sada, zgodan podsetnik i pojašnjenja za sve što prate čim izađe epizoda Moze to u nekom formatu/velicini u kojoj moze nesto da se vidi? Ovo je mnogo sitno
jms_uk Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 (edited) 6 minutes ago, Skyhighatrist said: Vidi ovde. Much better, thanks! Edited May 16, 2018 by jms_uk
J-♣ Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 2 hours ago, jms_uk said: Moze to u nekom formatu/velicini u kojoj moze nesto da se vidi? Ovo je mnogo sitno auuu, jeste sad videh, napravih grešku prilikom aploudovanja slike, sreća pa se pojavi kolega skyhighatrist i ispravi mi propust
goofs Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Po Reditu kruze glasine... ...da je onaj Bernard koji se budi na plazi dve nedelje kasnije, zapravo Arnold, i da je to taj drugi covek-host o cijem postojanju se provlace neki tragovi. No me gusta ako je tako.
alec harvey Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Dakle, ovo se sve pretvara u jedno veliko izdrkavanje... Sta se ocekuje, da se pamti 10 sati materijala koji se emitovan pre godinu dana i da se onda to razresava sa novih 10 sati... Pa takav postupak eventualno moze da funkcionise u filmu, ali ovako je uzasno nasilno i pretenciozno... Ko se bre seca sta je bilo u drugoj epizodi prve sezone...
ToniAdams Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Preterujete malo. Uopšte nemam problem da pratim a svi znamo da nisam među bistrijima.
jms_uk Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Ni ja ne mislim da je previse komplikovano da se prati. Mislim, ako se posmatra kao tv program/ zabava, a ne predmet nekog ozbiljnog istrazivanja Sent from my iTelephone using Tapatalk
precog Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 35 minutes ago, ToniAdams said: Preterujete malo. Uopšte nemam problem da pratim a svi znamo da nisam među bistrijima. pa dobro, ali si makar medju lepsima u drustvu milogleda i gmaza.
Recommended Posts