April 19, 20186 yr Sad video ko stiže u sledećoj sezoni Westworlda, ko je gledao Fargo, prepoznaće...
April 23, 20186 yr Koliko sam ja primetio, ne. A što se tiče eksplicitne golotinje, u ovoj epizodi ima samo muške... Edited April 23, 20186 yr by Jeremija
April 23, 20186 yr Ja ću ovo morati jos jednom da odgledam. Uopste ne mogu da se sastavim sa radnjom i vremenskim tokom.
April 23, 20186 yr 4 hours ago, Arkadija said: Ja ću ovo morati jos jednom da odgledam. Uopste ne mogu da se sastavim sa radnjom i vremenskim tokom. Ova prva epizoda se desava unutar 11 dana, i to izgleda delom dan prvi i delom dan 11.
April 24, 20186 yr 19 hours ago, James Marshall said: Da, to su glavna dva tajmlajna ali moguće je da nisu sve scene iz ta dva Na sta konkretno mislis?
April 24, 20186 yr Meni jedino kao poseban segment deluje Vilijamov nastavak puta i onaj susret sa Fordom-dečakom. Mislim, kao nešto izvan ova dva očigledna tajmlajna.
April 24, 20186 yr 1 hour ago, ObiW said: Jel moze neko da mi u kratkim crtama objasni zasto se oni mrze i ubijaju? Pa ukratko - to ti je ono kao Domaćin-Gost.
April 24, 20186 yr 23 minutes ago, Bojan said: Meni jedino kao poseban segment deluje Vilijamov nastavak puta i onaj susret sa Fordom-dečakom. Mislim, kao nešto izvan ova dva očigledna tajmlajna. Ja bih rekao da je i to dan prvi...