BWA Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Pita baba, što ćemo sa onijem nođe? Juče pita, jesi iša kod dida? Crna Gora/Hercegovina vs Dalmacija Borba je.
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 kaže meni pokojna baba: idi, donesi mi onu šamanastu košulju
BWA Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 9 minutes ago, Filozof manijak said: kaže meni pokojna baba: idi, donesi mi onu šamanastu košulju Sta je samanasto brate?
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 to je i meni misterija, jedva mi je baba objasnila "to ti je ono šućmurasto" valjda bež boja 1
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 primer br 2: kao malog, ostavljali su me preko leta kod babe i dede na selu, i baba je spavala sa mnom, a ja sam imao nemiran san i non stop se vrteo i ritao u snu. i onda me ona izgrdi: "šta se butaš izeno!" disklejmer: molim bez glupi pošalica
Radoye Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 "miš prdi farba" - nekakva neodređena boja "šta se patuljiš?" - šta se glupiraš "k'o ludi Uroš" - kad neko ide ulicom odrpan i raspasan
BWA Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 24 minutes ago, Filozof manijak said: primer br 2: kao malog, ostavljali su me preko leta kod babe i dede na selu, i baba je spavala sa mnom, a ja sam imao nemiran san i non stop se vrteo i ritao u snu. i onda me ona izgrdi: "šta se butaš izeno!" disklejmer: molim bez glupi pošalica Ti si sa jugoistoka Srbije?
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Ne, mlavski kraj, a dalje poreklo negde s Kosova 1
I*m with the pilots Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 hour ago, Radoye said: "miš prdi farba" - nekakva neodređena boja "šta se patuljiš?" - šta se glupiraš "k'o ludi Uroš" - kad neko ide ulicom odrpan i raspasan U mojoj porodici je mis prdi farba neka siva 3
Frile Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Ne, mlavski kraj, a dalje poreklo negde s Kosova "Butnuti" sam prvi put čuo baš u mlavskom kraju (poviše Žagubice) 1
jezovuk Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 On 21. 7. 2023. at 14:35, Filozof manijak said: Kako na prvu provaliti da je neko Hercegovac (ili poreklom odande) Sve i jedan Hercegovac kog sam u životu sreo koristio je ovu izreku, bez izuzetka. Dislklejmer: namera ovog posta nije bilo šprdanje sa kolezom kumsom, nego jedna crtica iz života. 'Sve i jedan' -> Novosađanin
slepa živana Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: možda je puhasti = pufnasti? to mi nekako više zvuči purgerski. mislila sam da možda liči na puha, al zašto onda crveni. koja je crvena boja za mačke? jel đilas? pufnasti bi bio tulbuljajesti, u smislu velikog stomaka 1
Recommended Posts