June 14Jun 14 Sutra krecemo za Grcku, ali cemo prespavati uvece na Dorjanu pa utorak ujutru smo na moru.
June 14Jun 14 28 minutes ago, Choda said:Sutra krecemo za Grcku, ali cemo prespavati uvece na Dorjanu Dojranu pa utorak ujutru smo na moru.jbg, morao sam
June 16Jun 16 Juce na nasoj granici oko pola 8 uvece cekali 5 min, jutros na Grckoj 20 i to su nam uzimali otiske, troje od petoro u kolima.
June 27Jun 27 Grcka je u septembru najlepsa - nema sitne dece, guzve, more/vreme jos toplo...Predlog za lokaciju nemam, ako su ostrva out. Mozda Halkidiki negde, vidi kakve su opcije. Brzo se stigne.
June 27Jun 27 1 hour ago, ivy said:jel vredi ici u Grcku posle 20.septembra i ako da gde da gledam?ostrva stop!Nama je bilo super u Nea Iraklici.
June 27Jun 27 Evo me u nei poriju, u utorak krecemo nazad.More prijatno, ali blago prljavo, dece koliko god hoces (ne smeta mi, volim decu), cene prilicno pristupacne, osim girosa. Restoran na plazi, lignje, obimna porcija, 12€, giros porcija 10€, pileca snicla 11 eur, chop lambs 14€, restoran brze hrane - piletina, slanina, kobaje, raznjici, sve po 2€ kom, za 20€ troje jako lepo jede.Lezaljke na plazi uz konzumaciju 6€, nema velikih prodavnica ali su i u malim cene podnosljive.Sve u svemu, lep uvod za ono pravo, u avgustu, lavagna i sestri levante.P.S. - vise nikad i nigde ne idem autobusom, ergo, moze biti da mi je ovo zadnja grcka do kraja zivota...P.P.S. Giros pita 4.5-5€. Razumem inflaciju, al jebaj ga, malko su ga preterali. Edited June 27Jun 27 by Drako
June 27Jun 27 @stajebrebilo Pitam jer je prilično kasno, kraj septemba.. A znam i ja da je na osrvima najlepše ali... @Moća Hvala, pogledaću
June 27Jun 27 Zašto ostrva stop? Ne bi avionom? Krf i Tasos mogu i na točkovima, a vredi i u septembru. Dan je kraći, ali sve ostalo je lepo.
June 27Jun 27 7 hours ago, ivy said:jel vredi ici u Grcku posle 20.septembra i ako da gde da gledam?ostrva stop!naravno. ako ostrva nisu u opticaju onda halkidiki. dobre plaže, more kristalno čisto, nema gužvi, a opet ima ljudi, nije mrtvo... pefkohori ili neos marmaras recimo.
June 27Jun 27 8 hours ago, ivy said:@stajebrebiloPitam jer je prilično kasno, kraj septemba.. A znam i ja da je na osrvima najlepše ali...Opušteno za to, gledaj da budete u nekom mestu koje nije izloženo vetrovima, jer se onda more valja i zna da zahladni... Možda Stavros, Nea Vrasna - regija Sv. Đorđa ?
June 27Jun 27 10 hours ago, ivy said:jel vredi ici u Grcku posle 20.septembra i ako da gde da gledam?ostrva stop!Da. Dani su kraći, vreme prijatnije i more je još uvek toplo. Ima manje guzve, ali i manje sadržaja, jer se neki lokali i radnje zatvore (mada se i to menja sa godinama i promenama navika, tolerisanjem izostanaka iz škole u septembru...). Možda negde na Sitoniji (drugom prstu), manje dece, trebalo bi da bude opuštenije nego u sezoni. Slažem se sa ostalima za ostrva, Tasos je blizu, a ako razmišljaš da ideš kolima na obalu Jonskog i Lefkadu, možeš trajektom na Krf ili iz Vasilikija (Lefkada) do Fiskarda (Kefalonija).
June 27Jun 27 11 hours ago, stajebrebilo said:Grcka je u septembru najlepsa - nema sitne dece, guzve, more/vreme jos toplo...Predlog za lokaciju nemam, ako su ostrva out. Mozda Halkidiki negde, vidi kakve su opcije. Brzo se stigne.kako nema, tad idu oni najsitniji, znaci hebali ste jeza