September 1, 2025Sep 1 On 31. 8. 2025. at 7:23, Frank Pembleton said:Al su zacepili Grci sa ovim "turističkim taksama" po hotelima...koliko?ja sam morao nesto malo da doplatim (50c po danu) jer sam rezervisao preko bookinga pre nego sto su podigli taksu sa 1,50€ na 2€
September 1, 2025Sep 1 Zapravo je ovo moja greška, to je neka EU taksa.U hotelima "po zvezdicama" 7,5€ *** po sobi noć, 10€ ****.Jbga čudno mi jer letos u Milanu nisam platio to 🤔😳🤔
September 1, 2025Sep 1 'bem li ga... nempojma sta je to.ovako sam ja prosao na skijatosu za 14 dana, 3 osobe1 unit€ 1,865.0213 % VAT€ 242.45€ 1.50 Environment fee per night€ 210.50 % City tax€ 9.33Price(for 3 guests)€ 2,137.80Booking.com pays− € 190.51
September 1, 2025Sep 1 • Hoteli ★★★★ i ★★★★★ → 10 € po noćenju • Hoteli ★★★ → 7 € po noćenju • Hoteli ★★ i ★ → 3 € po noćenju • Apartmani i studiji (svi) → 1,5 € po noćenjuSad je jasnije...
September 1, 2025Sep 1 valjda. ovo naše jeste bio studio. 2€ po nocenju, ali ne po osobi Edited September 1, 2025Sep 1 by Ros
September 1, 2025Sep 1 4 minutes ago, Ros said:valjda. ovo naše jeste bio studio. 2€ po nocenju, ali ne po osobiPa nije po "osobi" već po noćenju...
September 1, 2025Sep 1 13 minutes ago, Shan Jan said:10 eura po noci je bas suludo.Ekologija rulesnego, gde je izveštaj? 🧐
September 1, 2025Sep 1 Just now, Ros said:Ekologija rulesnego, gde je izveštaj? 🧐Ja banjavam tamo u oetak 😉Sve sam zabelezio sta ste mi rekli. Jel ima nesto sto je bas ludo i blesavo samo za budale?
September 2, 2025Sep 2 14 hours ago, Shan Jan said:Ja banjavam tamo u oetak 😉Sve sam zabelezio sta ste mi rekli. Jel ima nesto sto je bas ludo i blesavo samo za budale?uvek sam isao sa zenom i malim detetom tako da su mi ludosti bile poprilicno ogranicene ja sam nesto razumeo da si ti vec bio. ovako je jos bolje. septembar je strava na jugu
September 2, 2025Sep 2 On 29. 8. 2025. at 11:12, Ros said:rodos i krit su uredno dobri i u oktobru.Moj prijatelj jeste sa Velebita, te posledično nenormalan (kupanje u Zrmanji), ali ipak... nenadano je poslom otišao na Kipar početkom Decembra - kupali se on i njegove kolege, evo mi video u Viberu sa datumom "Mon, 9 December", skače sa čamca, plaža iza ima ljudi.Ne znači da treba ići u Decembru, ali Oktobar je tamo skroz regulare sezona.
September 2, 2025Sep 2 Mi bili na Santoriniju sredinom oktobra prije 10-ak god, uredno se kupali svaki dan…Ali onda ispala godinu dana kasnije na Kritu, početak novembra, ništa kupanje… mada su nam domoroci rekli da smo tu ispali baksuzi jer je bukvalno dan pred naš dolazak zahladilo, a da je inače kupanje normalno do kraja novembra
September 3, 2025Sep 3 Isto vazi I za jug Peloponeza, kupa se bez problema ceo oktobar- mi smo isli zadnje dve godine I ici cemo sada ponovo. U nekom momentu se ‘voda okrene’ kako kazu mestani pa postane hladnija, ali to je sve relativno. Ja nosim sebi wetsuit zbog ronjenja, za to vreme provedeno u vodi bi u oktobru bilo prehladno, ali regularno kupanje, bez problema, a ja sam licno zimogrozljiva.