June 29Jun 29 pisem ovde, sve je to ionako slicnojel znate nekoga ko renta apartmane na kipru? termin 5-14 aug
June 29Jun 29 On 27. 6. 2026. at 19:16, Frank Pembleton said:Ja idem u septembru na Krit...Nadam se lepom vremenu.Blažem od ovoga sada.Bio sam jednom 10ak dana krajem septembra. Raj, more savrseno, nema guzvi a nije prazno. Jedina mana je prilicno kratak dan.
June 29Jun 29 On 27. 6. 2026. at 19:16, Frank Pembleton said:Ja idem u septembru na Krit...Nadam se lepom vremenu.Blažem od ovoga sada.Што се мора тиче, могу бити велике таласне разлике на не тако удаљеним плажама. Ово се односи и на летње месеце. Добра ствар су уживо камере са многих плажа па се може проверити стање. https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/crete.html
July 1Jul 1 On 27. 6. 2026. at 19:16, Frank Pembleton said:Ja idem u septembru na Krit...Nadam se lepom vremenu.Blažem od ovoga sada.gde ides na Krit? Edited July 1Jul 1 by Ros
July 2Jul 2 19 hours ago, Frank Pembleton said:Platanias.Evo mene sad bas tu ... ima plaze ima marketi ima chania blizu za grad ...
July 2Jul 2 1 hour ago, Lezilebovich said:Evo mene sad bas tu ... ima plaze ima marketi ima chania blizu za grad ...Ima li Nepalci?
July 2Jul 2 5 hours ago, Lezilebovich said:Evo mene sad bas tu ... ima plaze ima marketi ima chania blizu za grad ...Ako ste u Platanias, skoknite u Agii Apostoli. Dve plaze, jedna preko puta druge, Iguana se zove poznatija. Savrseno brckanje. I naravno, najjaca plaza u Grckoj, Elafonisi.
July 5Jul 5 On 2. 7. 2026. at 17:59, Lezilebovich said:Evo mene sad bas tu ... ima plaze ima marketi ima chania blizu za grad ...Najveći dilbrejker za moju ženu su rusi.Bukvalno ima alergijsku reakciju na njih...
July 5Jul 5 11 minutes ago, Frank Pembleton said:Najveći dilbrejker za moju ženu su rusi.Bukvalno ima alergijsku reakciju na njih...Isto i kod mene 😁Nema puno rusa, ali zato skandinavaca gomila ...mislim, platanias je univerzalno turisticko selo - nista spec, gomila prodavnica i restorana. U chanii preporuka za green eye restoran - drzi ga neki nas lik, iz lucana, skroz na mestu
July 5Jul 5 5 minutes ago, Hamlet Strašni said:Jel si u Platanias ili Platanes? Ja sam bio u ovom drugom, to je prigrađe RetimnaPlatanias je blizu Chanie, Sledece mesto, mislim, iza Agia Marine na zapad (Ognjena Marija u nas). Bila u Agia Marini pre desetak godina. Taj deo je bolji za plivanje, nema talasa kao kod Retimna sto moze da bude.Skandinavaca ima dosta bas u Plataniasu, imaju svoje kao kompaunde sa stanovima.Platanas je kod Retimna, bila i tamo. Jedina mu je mana, veliki talasi kad naidju.U Agia Marini je bio restoran sa dobrom klopom koji je drzala nasa zena poreklom iz Smederevske Palanke. Ne secam se da li joj je muz nas ili Grk. Edited July 5Jul 5 by Moonwalker
July 5Jul 5 7 minutes ago, Frank Pembleton said:Ovo gde idem je kod Retimna 😒Ovo gde sam ja bio je kod Hanje 😁... hvala @Moonwalker sve objasnila