February 26, 20223 yr Samos je super, napisacu ti posle neke preporuke (ako nisam već na temi pre, kada sam se vratila 2017?) Gde ćete biti smešteni? //Mislim samo da je bolje da odete krajem (poslednju nedelju) avgusta, tada popusti vrelina konačno Edited February 26, 20223 yr by I*m with the pilots
February 26, 20223 yr 24 minutes ago, I*m with the pilots said: Samos je super, napisacu ti posle neke preporuke (ako nisam već na temi pre, kada sam se vratila 2017?) Gde ćete biti smešteni? //Mislim samo da je bolje da odete krajem (poslednju nedelju) avgusta, tada popusti vrelina konačno idemo 14 avgusta na 2 nedelje. ograničeni smo godišnjim koje žene koja ne može dobiti odmor da ulazi u septembar :( idemo u pitagorio Edited February 26, 20223 yr by Ros
March 1, 20223 yr 38 minutes ago, Filozof manijak said: E, blago vama kad se još nadate da će biti letovanja ove godine jedino nam nada ostaje
March 3, 20223 yr 6 minutes ago, vookela said: Sta kazu braca Grci na mere? Ja neko jedrenje planiram za kraj jula... nama rekose 2020-e, na izletu brodom: "kad pristajem i odlazimo stavite maske" bez zezanja, bice sve ok, ne brigaj. ako je leto 20 i 21 proslo, tek ce ovo. posebno sto si na otvorenom stalno. verujem da do leta nece traziti ni potvrde o vakcinaciji. eventualno da se uradi test. koju rutu pravis?
March 3, 20223 yr 7 minutes ago, vookela said: Jonsko more super mi zamalo ne uplatismo kefaloniju za ovo leto
March 3, 20223 yr Sve mi se cini nesigurno, pre sam u januaru znao sve i imao rezervisano a zbog ove situacije tesko
March 3, 20223 yr 20 minutes ago, vookela said: Sve mi se cini nesigurno, pre sam u januaru znao sve i imao rezervisano a zbog ove situacije tesko i kod mene je tako. sad je u stvari mnogo veci problem rat u ukrajini nego korona.
March 3, 20223 yr Upravo tako...taman sam pomislio kako se korona smiruje i sve ide ka normali polako, ali avaj, sto bi pesnici rekli
March 3, 20223 yr Ja jurim brod za Kiklade u julu. Bio sam i prosle godine i svuda je bilo opusteno i nigde nam niko nista nije trazio osim sto su na Sirosu u luci jeli govna sa koriscenjem WCa, ali smo isli po kafanama. Trebalo bi da Grci ukinu i PLF formulare za ulazak u zemlju.
March 3, 20223 yr 2 hours ago, Delija67 said: Ja jurim brod za Kiklade u julu. Bio sam i prosle godine i svuda je bilo opusteno i nigde nam niko nista nije trazio osim sto su na Sirosu u luci jeli govna sa koriscenjem WCa, ali smo isli po kafanama. Trebalo bi da Grci ukinu i PLF formulare za ulazak u zemlju. da, vec od 15 marta. jos jedna briga manje
March 16, 20223 yr To sa jedrenjem baš uhvatilo maha?Juče mi prijatelji pričaju da idu na jedrenje u avgustu 10 dana njih šestoro plus skiper... ... Shiit has hit the fan