Daddy Cool Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Negredo © (a imam Bentekea, ako je za neku utehu) Ti i ja igramo u ligi bez briga? Imaš Danielsa na klupi sa 14 bodova?
Daddy Cool Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 taj sam <_< Bilo mi vazno da ti Walker igra, da ovaj ludak ne bi usao sa klupe ... sad samo da izdrzim De Bruynea.
Svarog Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Bilo mi vazno da ti Walker igra, da ovaj ludak ne bi usao sa klupe ... sad samo da izdrzim De Bruynea. ha! samo još De Bruyne da zvekne 2 gola i asistenciju, i dobije 3 poena bonusa.... šta je to za čoveka koji će da uđe s klupe u 69. minutu?! moj si! nemaš šaMse!
Svarog Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) ko što rekoh... tjah... mrtvi City... i ja koji držim Klajna u prvih 11 a Danielsa na klupi dok fantastični Bornmout igra kući... čestitam Daddy Cool. Edited April 27, 2017 by Svarog
Behemoth Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Uf uf bice opasna borba za izbegavanje plej auta u Premeru kako stvari stoje. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hobbit slayer Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Kada već spominjete play out... Koja je varijanta sa prelaskom iz Championshipa u Premer? Jel isto kao "uživo" (prva dva direktno, a 4 u plej ofu?) Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
ubibobi Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Kada već spominjete play out... Koja je varijanta sa prelaskom iz Championshipa u Premer? Jel isto kao "uživo" (prva dva direktno, a 4 u plej ofu?) Sent from my ONE A2005 using Tapatalk 3+2
levi Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Mislim da sam matematički obezbedio opstanak, uprkos lošem većem delu sezone Nisam se obrukao u premeru, sve ostalo je za zaborav -_- Edited April 28, 2017 by levi
malkin Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 ladno si peti :D u premeru baš gužva za opstanak, od devetog do 17 mesta samo 5 poena razlike. a kako sad stvari stoje bar jedan premerski baražlija ispada jer zokija boli uvo da sa onakvim overal skorom bude u prva tri u brodu... ja sam zadovoljan, jedno od najboljih kola u sezoni baš u trenutku kad je ceo donji deo tabele rešio da dobije 3 boda. uz to je i mrski rival do nogu potučen, a on ako zaboravi cveće i kad izgubi 50 razlike šta da radim to više govori o njemu
Svarog Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Igram protiv Limanca sledeće kolo. ima ubedljivo najviše poena u Betonu a na 16. mestu je na tabeli ?!?! sad sam pogledao unazad koliko čovek nema sreće da naleće, kao u prošlom kolu recimo, na protivnike koji po pravilu imaju jedan od par top rezultata u tom kolu. to znači 1 od 2 stvari: - da će da me odere - da ću imati najbolji skor u ligi u ovom kolu verovatnije ovo prvo, jbg.
MancMellow Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Igram protiv Limanca sledeće kolo. ima ubedljivo najviše poena u Betonu a na 16. mestu je na tabeli ?!?! totalni WTF
Sam Spade Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 ladno si peti :D u premeru baš gužva za opstanak, od devetog do 17 mesta samo 5 poena razlike. a kako sad stvari stoje bar jedan premerski baražlija ispada jer zokija boli uvo da sa onakvim overal skorom bude u prva tri u brodu... ja sam zadovoljan, jedno od najboljih kola u sezoni baš u trenutku kad je ceo donji deo tabele rešio da dobije 3 boda. uz to je i mrski rival do nogu potučen, a on ako zaboravi cveće i kad izgubi 50 razlike šta da radim to više govori o njemu Samo Ruxi ima šanse protiv Zokija. Da vidimo ko će imati najmanje sreće u poslednja 4 kola.
Recommended Posts