Jump to content

Fantasy Premier League 2016/2017

Featured Replies

Negredo © :fantom:

(a imam Bentekea, ako je za neku utehu)

Ti i ja igramo u ligi bez briga? Imaš Danielsa na klupi sa 14 bodova?

taj sam <_<

taj sam <_<

Bilo mi vazno da ti Walker igra, da ovaj ludak ne bi usao sa klupe ... sad samo da izdrzim De Bruynea.

De Runara :Hail: strpljenje se isplatilo :cry:

Bilo mi vazno da ti Walker igra, da ovaj ludak ne bi usao sa klupe ... sad samo da izdrzim De Bruynea.

ha! samo još De Bruyne da zvekne 2 gola i asistenciju, i dobije 3 poena bonusa.... šta je to za čoveka koji će da uđe s klupe u 69. minutu?!

moj si! nemaš šaMse!

ko što rekoh...

tjah...

mrtvi City...

i ja koji držim Klajna u prvih 11 a Danielsa na klupi dok fantastični Bornmout igra kući...

čestitam Daddy Cool.

Edited by Svarog

• Author

I ja nekog da pobedim. Izvini, Epi.

Uf uf bice opasna borba za izbegavanje plej auta u Premeru kako stvari stoje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kada već spominjete play out... Koja je varijanta sa prelaskom iz Championshipa u Premer? Jel isto kao "uživo" (prva dva direktno, a 4 u plej ofu?)

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Kada već spominjete play out... Koja je varijanta sa prelaskom iz Championshipa u Premer? Jel isto kao "uživo" (prva dva direktno, a 4 u plej ofu?)

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

3+2

Mislim da sam matematički obezbedio opstanak, uprkos lošem većem delu sezone

Nisam se obrukao u premeru, sve ostalo je za zaborav -_-

Edited by levi

ladno si peti :D

u premeru baš gužva za opstanak, od devetog do 17 mesta samo 5 poena razlike. a kako sad stvari stoje bar jedan premerski baražlija ispada jer zokija boli uvo da sa onakvim overal skorom bude u prva tri u brodu...

ja sam zadovoljan, jedno od najboljih kola u sezoni baš u trenutku kad je ceo donji deo tabele rešio da dobije 3 boda. uz to je i mrski rival do nogu potučen, a on ako zaboravi cveće i kad izgubi 50 razlike šta da radim to više govori o njemu :fantom:

Igram protiv Limanca sledeće kolo. ima ubedljivo najviše poena u Betonu a na 16. mestu je na tabeli ?!?!

sad sam pogledao unazad koliko čovek nema sreće da naleće, kao u prošlom kolu recimo, na protivnike koji po pravilu imaju jedan od par top rezultata u tom kolu.

to znači 1 od 2 stvari:

- da će da me odere

- da ću imati najbolji skor u ligi u ovom kolu

verovatnije ovo prvo, jbg.

Igram protiv Limanca sledeće kolo. ima ubedljivo najviše poena u Betonu a na 16. mestu je na tabeli ?!?!

totalni WTF

ladno si peti :D

u premeru baš gužva za opstanak, od devetog do 17 mesta samo 5 poena razlike. a kako sad stvari stoje bar jedan premerski baražlija ispada jer zokija boli uvo da sa onakvim overal skorom bude u prva tri u brodu...

ja sam zadovoljan, jedno od najboljih kola u sezoni baš u trenutku kad je ceo donji deo tabele rešio da dobije 3 boda. uz to je i mrski rival do nogu potučen, a on ako zaboravi cveće i kad izgubi 50 razlike šta da radim to više govori o njemu :fantom:

Samo Ruxi ima šanse protiv Zokija. Da vidimo ko će imati najmanje sreće u poslednja 4 kola.

Guest
This topic is now closed to further replies.