May 21, 20177 yr Ima sanse da se Krotone izvuce u zadnjem kolu, Empoli se provlaci predugo. Milan ipak u Evropi, Inter se izgleda izvuko ^_^ Edited May 21, 20177 yr by W.F.C.
May 21, 20177 yr Author Sto se provlaci Empoli predugo, prosle sezone su bilo bas dobri. Samo su ocerupani letos, otisla im je gomila nosilaca i ovakav ishod je verovatno i bio ocekivan. Empoli gostuje mrtvom Palermu u sledecem kolu, dok Crotone docekuje Lazio. Tesko da ce promeniti mesta na tabeli, bas bi bilo iznenadjenje. Jedino sto im ide u prilog je bolji h2h.
May 21, 20177 yr I to sto kazes, samo pretprosle sezone su bili slabi, mada simpatican Krotone, gledao sam par utakmica i dopali su mi se.
May 22, 20177 yr Lijepo bi bilo da Krotone ostane. Kako ce Kristina da puni Bufona, a ja i Orasi da hejlujemo... :)
May 22, 20177 yr Author Lijepo bi bilo da Krotone ostane. Kako ce Kristina da puni Bufona, a ja i Orasi da hejlujemo... :) Za Kristinu ko za najrodjenijeg :D
May 23, 20177 yr Author Spalletti za Sabatinijem u Inter. EDF kod nas. Ne znam, manje me brine dolazak nedokazanog trenera kod nas no odlazak Spallettare u Inter. Siguran sam da ce ih podici i napraviti konkurentnu ekipu, tu definitivno ima materijala. Suludo je misliti da cemo moci naredne sezone da uradimo nesto znacajnije u ligi pored ovakvog Juventusa, a kako idu 4 direktno u CL ovo je idealna prilika da probamo sa nekim resenjem koje bi bilo dugorocno. Ispod cetvrtog je podjednako verovatno kao i scudetto.
May 25, 20177 yr http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=14306&p=3893122 crtamOrasi, dodji pa presudi...
May 25, 20177 yr Author Sto se mene tice neocekivano pristojan gest. Moglo je malo krace i jednostavnije da se kaze, al dobro, poklonu se u zube ne gleda.