Jump to content
IGNORED

Serie A 2016/17

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Jbg Orasi vise sreče sledeče sezone

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

270

• Meazza

178

• MiddleClass

138

• gervasius twinkleminkleson

96

Posted (edited)

Ima sanse da se Krotone izvuce u zadnjem kolu, Empoli se provlaci predugo. Milan ipak u Evropi, Inter se izgleda izvuko  ^_^

Edited by W.F.C.
Posted

Sto se provlaci Empoli predugo, prosle sezone su bilo bas dobri. Samo su ocerupani letos, otisla im je gomila nosilaca i ovakav ishod je verovatno i bio ocekivan.

Empoli gostuje mrtvom Palermu u sledecem kolu, dok Crotone docekuje Lazio. Tesko da ce promeniti mesta na tabeli, bas bi bilo iznenadjenje. Jedino sto im ide u prilog je bolji h2h.

Posted

I to sto kazes, samo pretprosle sezone su bili slabi, mada simpatican Krotone, gledao sam par utakmica i dopali su mi se.

Posted

Lijepo bi bilo da Krotone ostane.

Kako ce Kristina da puni Bufona, a ja i Orasi da hejlujemo... :)

Posted

Milan navodno ponudio 40 miliona eura za Keitu i Bigliu, a Lotito trazi 55. :huh:

Posted

Lijepo bi bilo da Krotone ostane.

Kako ce Kristina da puni Bufona, a ja i Orasi da hejlujemo... :)

Za Kristinu ko za najrodjenijeg :D

Posted

Za Kristinu, Juve ako je ozbiljan pojurice rekord od 7 izgubljenih finala LS.

Posted

Nije da mi i to ne bi bilo milo. :)

Posted

Spalletti za Sabatinijem u Inter. EDF kod nas.

Ne znam, manje me brine dolazak nedokazanog trenera kod nas no odlazak Spallettare u Inter. Siguran sam da ce ih podici i napraviti konkurentnu ekipu, tu definitivno ima materijala. Suludo je misliti da cemo moci naredne sezone da uradimo nesto znacajnije u ligi pored ovakvog Juventusa, a kako idu 4 direktno u CL ovo je idealna prilika da probamo sa nekim resenjem koje bi bilo dugorocno. Ispod cetvrtog je podjednako verovatno kao i scudetto.

Posted

Sto se mene tice neocekivano pristojan gest. Moglo je malo krace i jednostavnije da se kaze, al dobro, poklonu se u zube ne gleda.

Posted

Hoce li biti pun stadion Rome u nedelju, kakve su prognoze?