Jozef K. Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Nego da se izbrojimo: ko navija za Juve u finalu? :)Navijaću za Juve. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
tangodelta Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 A znaci ti si ogorcen na namestanje? :) Cudan razlog u krajnju ruku: ne namesta se nista vise nego u LS (seti se samo ovogodisnjeg silovanja PSG), a i da se namesta ne vidim kako je to razlog da se preferira takmicenje koje je potpuno besmisleno. Ali OK, sad kapiram zasto tako razmisljas, osecas revolt jer ovo stvarno jeste sramota sta se radi. Nego, hoce li biti te video tehnologije za ispravljanje sudijskih gresaka od sledece sezone ili ne? Krajem aprila je predsednik udruženja sudija potvrdio da će se koristiti od sledeće sezone, pod uslovom da odobri FIFA International Board. Nisam naišao na nove vesti od tada.
Meazza Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Jbg, Bufona i Bardzaljija obozavam, a gotivim i Kjelinija, Bonucija, Dibalu, Danija Alvesa... Jesu lopovi, ali su zasluzili da uzmu jednog usatog.
John Coltrane Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Jbg, Bufona i Bardzaljija obozavam, a gotivim i Kjelinija, Bonucija, Dibalu, Danija Alvesa... Jesu lopovi, ali su zasluzili da uzmu jednog usatog. Banovati pod hitno.
ArleKino Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Jbg, Bufona i Bardzaljija obozavam, a gotivim i Kjelinija, Bonucija, Dibalu, Danija Alvesa... Jesu lopovi, ali su zasluzili da uzmu jednog usatog. Znam o čemu pričaš. :D Ja sam za jebenog Mourinha navijao u finalu 2010. samo zato da vidim cara Zanettija kako diže ušatog, zaslužio je za svakog Caueta, Brocchija, Fresija i ostalih Greš(a)ka koje je trpio u Interu.
Meazza Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Banovati pod hitno. Pa u Evropi ove godine nisu krali (ne secam se ni da su imali protekciju 2015 kad su usli u finale, doduse mozda gresim). A Kjelini je bog fudbala. Edited May 19, 2017 by IndridCold
Meazza Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Znam o čemu pričaš. :D Ja sam za jebenog Mourinha navijao u finalu 2010. samo zato da vidim cara Zanettija kako diže ušatog, zaslužio je za svakog Caueta, Brocchija, Fresija i ostalih Greš(a)ka koje je trpio u Interu. Isto. A Inter je tipa jedini klub koji mrzim vise od Reala. (Ne zato sto je gradski rival, dobro i zato :), vec su mi uvek bili izuzetno antipaticna ekipa.)
crtamOrasi Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Post calciopoli Inter je privatizovao ligu slicno kao ovi sad, ali mi nikada nisu ni prisli nas shit listi Juventusu. Sve necasno sto moze jedan klub da uradi ovi majstori vec imaju u rezimeu. Ne mirisem ni Real, ali bi mi bilo jako drago da rube izduva Higuainovim chokeom ili crvenom kartom Chiellinija.
crtamOrasi Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Jebeni Chievo. Smrzo sam se kada su drugi put poveli, ne znam na koju magiju smo uterali 5 komada ultimativnoj trol ekipi.
Moća Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Za Djidjija u finalu. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Remi Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Za Djidjija u finalu. Sent from my Le X620 using Tapatalk Za Điđija uvek i svuda.
Recommended Posts