Meazza Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Pa i ja kazem, nego Orasi strahuje od Porta S razlogom.
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Bolje da Napoli bude drugi, Roma postaje sve veci krs od tima. Za Napoli ima bar neke nade. Dobar vic. Ajmo 1:1 i to DDR :)
crtamOrasi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Jeste bolji Napoli atm, ali i Roma je imala periode tokom sezone kada je delovala da je top10 ekipa. Spalletti je ispustio ekipu ludorijama, bice to bolje posle leta zato sto Monchi.
MiddleClass Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 +1 I meni se cini da je Roma u top 10 ekipa u Italiji...
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Jeste bolji Napoli atm, ali i Roma je imala periode tokom sezone kada je delovala da je top10 ekipa. Spalletti je ispustio ekipu ludorijama, bice to bolje posle leta zato sto Monchi. Moj komentar se ondosio na ono da "Roma postaje krs od tima" i to bas kad ce Monchi voditi glavnu rec oko trosenja americkih paretina na novom stadionu u vlasnistvu kluba.
MiddleClass Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Gotovo. Roma druga, Napoli u kvalifikacije. Roma ima lagana dva meca sa Kijevom u gostima i Djenoa kuci.
Recommended Posts